Ignasi Cardona va ser segon a la Pujada de Escales del Gran Hotel Bali 2015

02 de juny de 2015 - 15: 05

L'atleta de Xàbia, Ignacio Cardona va ser segon en la XII edició de la Pujada de Escales del Gran Hotel Bali 2015. Una prova que està enquadrada en el Circuit Mundial de la Towerrunning World Association de Carreres Verticals.

Ignacio Cardona en el podium de guanyadors

Cardona va tornar a demostrar el seu potencial en aquest tipus de proves, ja que va lluitar contra el crono i contra els 924 graons que va haver de pujar fins arribar al pis 52, amb un desnivell de 200 metres.

No va poder batre el temps del vencedor, l'eslovac, Tomas Celko, gran favorit que va ser de 4 minuts i 30 segons. Cardona va fer 12 segons més que el guanyador. La tercera plaça va ser per al belga, Omar Bekkali que va entrar amb 2 segons més que Cardona.

Cardona amb els representants del Llebeig Xàbia, Toni Soler i Nizar Lakhili

En la prova van prendre part 150 corredors entre els favorits van ser prenent la eixida en grups de tres, a intervals d'un minuts. Els atletes considerats com elits ho van fer de forma individual cada minut contra el crono. S'ha de dir que el vencedor d'aquesta edició va aconseguir rebaixar la marca que en la passada va invertir, Àngel Llorens, en tres segons.

No només va ser Ignacio Cardona el representant de Xàbia, ja que en aquesta edició van debutar dos atletes més del Club Atletisme Llebeig, Toni Soler que va concloure en el lloc 15 la prova amb una marca de 5 minuts i 25 segons i el jove Nizar Lakhlifi que va realitzar el vintè millor temps amb un registre de 5 minuts i 34 segons.

Dos grans resultats en uns participants que van ser debutants i que no estan acostumats a fer aquest tipus de proves.