Ignasi Cardona va ser segon a la 'Eivissa Trail Marató'

04 de novembre de 2015 - 10: 55

L'atleta xabiero Ignacio Cardona va aconseguir la segona plaça en la prova Eivissa Trail Marató, Una cursa de 42 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.021 metres.

Ignacio Cardona a l'Eivissa Trail Marató

Els atletes van van tindre un dur recorregut per sendes molt tècniques que va discórrer per la zona nord-oest de Sant Antoni de Portmany. Els participants van gaudir del bell entorn amb vistes espectaculars, platges paradisíaques, cales de somni i àrees de vegetació exuberant.

L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va entrar segon en meta amb un temps de 3 hores, 45 minuts i 11 segons. Un poc abans havia creuat la meta el vencedor de la prova, Franco Colle que va realitzar una marca de 3 hores, 43 minuts i 46 segons. Cardona va arribar a comandar la prova al quilòmetre 39, tot i que va haver de cedir davant d'un gran atleta com és Colle, guanyador del Toir des Géants.

Altres atletes del Club Atletisme Llebeig que van participar en aquesta carrera van ser Araceli Seguí que va acabar la prova amb un temps de 6 hores, 37 minuts i 39 segons. Juliol Almazán que va realitzar el mateix temps que Seguí. Xavi Monfort que va marcar un registre de 6 hores, 49 minuts i 12 segons i Pedro Pineda que va entrar en meta amb un temps de 7 hores 8 minuts i 3 segons.