Ignasi Cardona va ser segon en el Quilòmetre Vertical de Gandia

15 de gener de 2014 - 00: 01

El brau atleta xabienc, Ignacio Cardona ha començat molt bé la seua marxa pel nou any. Ve de ser segon en la prova del Quilòmetre Vertical de Gandia. L'únic que el va batre va ser l'atleta de Conca, Angel Llorens que va ser el primer a creuar la línia de meta, amb un temps de 1 hora 3 minuts i 16 segons.

L'atleta del CA Llebeig de Xàbia que allà per on va es puja al pòdium, aquest cop no va voler ser menys i va aconseguir un excel·lent segon lloc en fer la carrera a 1 hora, 4 minuts i 28 segons a 1 minut i 12 segons del vencedor de la prova.

Cardona va estar en un continu "estira i arronsa" amb l'atleta de Conca, van posar tota la carn a la graella. El seu esforç li va servir per defensar aquest pòdium que finalment va aconseguir amb tot mereixement. Un crack que sempre deixa el millor de si i que sap reconèixer la vàlua de qui el supera. Així de gran és Ignasi, esportesta com la copa d'un pi.

En aquesta mateixa prova també van van tindre una gran actuació les atletes femenines, Marina Ocampo que acabo en el lloc 23 de la classificació de dones. L'atleta d'Els Condors de Xàbia acabo amb un temps de 1 hora, 52 minuts i sis segons.

Araceli Segui el CA Llebeig Xàbia va ser 28ª de dones amb un temps de 1 hora, 54 minuts i 18 segons. Un lloc per darrere d'ella va entrar la seua companya de club, Sarina Alarcón amb un temps de 1 hora, 56 minuts i 8 segons.