Ignasi Cardona va ser el millor veterà en el Quilòmetre Vertical de Gandia

10 de gener de 2017 - 11: 38

L'atleta, Ignacio Cardona, Va tornar a demostrar el seu alt nivell de comxicotetivitat, ja que va pujar al podi en la cursa del Quilòmetre Vertical de Gandia. Una prova que va van tindre una gran participació i en què Cardona sempre va estar en el grup capdavanter de la mateixa.

Els participants van eixir des del barranc de Beniopa per afrontar un traçat de 16.300 metres amb un desnivell de 1.190 metres. En aquesta edició, els corredors van eixir en tres tandes espaiades en cinc minuts.

Des de la mateixa eixida es va formar un grup on va estar el xabiero que va buscar imprimir un ritme alt a la cursa. El seu objectiu va ser anar eliminat a rivals de cara al triomf final. Cardona no va poder aguantar a la part final de la prova i va cedir posicions per concloure en el tercer lloc.

El vencedor absolut de la cursa va ser el denier, Pedro Martínez, d'el Esports Colau que va arribar a la línia de meta amb una marca de 1: 36.23. La segona plaça va ser per a Carlos Pascual, de l'Trail & Climb que va realitzar un temps de 1: 37.09. El podi el va completar, Ignacio Cardona, de l'equip Lurbel, amb un registre de 1: 38.05.

En la categoria femenina la vencedora va ser l'atleta, Patricia López, del Tururac Sports-Corresendes Xeresa que va creuar la meta amb un temps de 2: 06.31. La segona plaça va ser per a, Mari Tamarit, del Guerreres Aper, que va fer una marca de 2: 08.27. El tercer lloc va ser per, María Beltrán, de l'equip La Llebre Alpesa, amb un registre de 2: 12.07.

Ignasi Cardona va ser el millor en la categoria de veterans per davant d'Andrés Martí i Manel Ballesta, als quals va avantatjar en més de dos minuts.

En aquesta prova, el Club Atletisme Llebeig Xàbia va comptar amb dos representants, Niko Jutzi, que va entrar en el lloc 100 en la categoria sènior amb un temps de 2: 31.32 i de Kevin Duckworth, que va entrar en el lloc 67 de la categoria de veterans amb una marca de 2: 31.33.