Ignasi Cardona va ser el guanyador de la II Mitja Marató Granadella Trail

18 de febrer de 2014 - 00: 00

l'atleta Ignacio Cardona va tornar a ser profeta a casa seua a l'proclamar-se vencedor de la II Mitja Marató Granadella Trail. Aquest veterà de CA Llebeig Xàbia, que entrena sota les ordres de l'tècnic, Franc Beneyto va marcar un registre d'1 hora, 37 minuts i 25 segons en cobrir els 21 quilòmetres de traçat.

Ignacio Cardona va saber aprofitar la circumstància de conèixer el recorregut de la prova amb detall. Tot i les molèsties que arrossega en les últimes setmanes, va tornar a demostrar que quan es calça les seues sabatilles és per donar el màxim.

A fe que ho va fer i de quina manera. Ignacio Cardona, va eixir disposat a revalidar la victòria aconseguida en l'anterior edició. Coneixedor del seu actual estat de forma, va saber que seria una tasca molt a aquesta cita van acudir especialistes en les curses de muntanya.

Ignacio Cardona creuant la línia de meta

La primera de les dones a creuar la meta va ser l'alcoiana, Raquel Jordá amb un temps de 2 hores, 7 minuts i 14 segons. La segona plaça va ser per a Encarna Cardona i la tercera va ser Amparo Ribes.