Gran victòria del Joventut Xàbia Junior a Calp per 56 a 62

30 2014 abril - 11: 59

El conjunt del Joventut Xàbia Junior no va poder acomiadar de millor manera la seua gran temporada que guanyant a la pista del CB. Calp per 56 a 62.

És una veritable llàstima que aquest grup de xavals que dirigeix Óscar Majordom no hagi pogut jugar la fase d'ascens per un bàsquet average que no els ha afavorit. Han acabat en la tercera plaça la lliga amb 19 triomfs i 3 derrotes, igualat al segon el CB. Altea.

En Calp el xoc va començar dominant clarament pels xabiencs que amb un parcial de 4 a 15 van cobrar el seu primer avantatge important. El parcial dels primers deu minuts acabo amb 12 a 20.
La defensa zonal dels calpins va frenar l'atac del Joventut Xàbia i el parcial del quart va ser de 15 a 14. Es va arribar al descans amb un tempteig de 27 a 34.

A la represa el treball intens del CB. Calp va donar els seus fruits i davant la passivitat dels xabiencs van aconseguir capgirar el marcador amb un parcial de 18 a 8. El tercer quart va acabar amb un tempteig de 45 a 42.

En els últims deu minuts de la trobada, la defensa del Joventut Xàbia va ser molt millor, aconseguint trencar la defensa calpina amb ràpides transicions. Al final del xoc el 56 a 62 reflecteix el que ha passat sobre la pista.

La plantilla de l'equip l'han format; Lucas Manzanares, Daniel Sánchez, Álex Llorca, David Villarroya, Juanma Collado, Álvaro Mata, Adrián Mulet, Sergio Campillo, Marc Ros, KrishHook, Marc Gisbert, Andrés Ortiz i Adil Fazzaga.