Gran remuntada de la sèniors del CB Joventut Xàbia davant el CB El Verger

17 de desembre de 2015 - 00: 00

El conjunt sènior femení del CB Joventut Xàbia es va haver de posar les piles al tercer quart del seu partit davant del CB El Verger i remuntar un desavantatge de deu punts per guanyar a domicili per 56 a 72.

Les jugadores que dirigeix ​​Pati Suñer no es van trobar còmodes a la complicada pista exterior del Verger. Van cometre més errors dels habituals i es van encomanar del ritme lent imposat per l?equip contrari.

Partit del sènior femení del CB Joventut Xàbia

Les xabieras van van tindre dificultats per llegir la defensa zonal imposada per les locals i el que va ser pitjor no van aconseguir tancar el rebot defensiu. Això va provocar que les jugadores del CB El Verger comptessin amb segones opcions de llançament. Al descans s'ha arribat amb avantatge local per 36 a 33.

Després del pas pels vestidors, l'entrenadora xabiera va fer veure les jugadores els errors comesos. Les locals van pujar el seu nivell defensiu i això va acovardir les visitants que no van poder lluitar contra un ambient força hostil cap a elles.

Van aparèixer els nervis i les locals se'n van anar de deu punts al marcador, 48 a 38,. A partir d'aquell moment, Pati Suñer va fer veure les jugadores que treure el partit endavant era qüestió d'equip. Hi va haver una bona reacció visitant que els va permetre acabar la cambra amb empat a 50.

En els deu últims minuts de joc, les xabieras es van aplicar en defensa i això va provocar que el rival només aconseguís anotar sis punts. En atac es va circular millor la pilota aconseguint bones posicions de llançament que van saber aprofitar.

A això es va unir que les locals excessivament carregades de faltes baixessin la seua intensitat defensiva i això va facilitar el joc ofensiu de les xaberes que es van acabar el partit amb un temptador força alt. El marcador final de 56 a 72 va fer justícia al millor joc col·lectiu de les noies del CB Joventut Xàbia.

Les noies gaudiran d'un merescut descans fins al proper 9 de gener quan tornin a la competició per jugar a Calp davant el CB Ifach Calpe.

Dura derrota davant el líder CB Oliva per 65 a 73

No va poder ser i el conjunt sènior masculí del CB Joventut Xàbia va caure al seu pavelló davant del CB Oliva per 65 a 73.

Els xabieros van intentar frenar el líder del grup, però les bones sensacions ofensives mostrades al primer quart, a poc a poc es van anar diluint. L'equip de La Safor es va despertar i malgrat que els locals se'n van anar al descans amb avantatge de dos punts, van deixar clar que no havien dit la seua última paraula.

El tercer quart va ser d'igualtat absoluta, amb la diferència que l'equip d'Oliva anotava amb molta facilitat, mentre que al rival li costava molt fer cistelles. Amb tot això, marxaven al final del tercer quart amb un empat a 51 i amb tot decidir.

El darrer quart va van tindre molt poca història. L'equip visitant basat en el seu domini del rebot als dos cèrcols, va jugar a plaer mentre l'equip local va cometre excessives imprecisions. El resultat final va ser un clar 65-73.

Manolo Valls donant instruccions als seus jugadors

Important triomf per als nois de Zonal a Pedreguer

Els nois de l'equip zonal van vèncer en el seu desplaçament Pedreguer per 65 a 66 en un xoc marcat per la igualtat existent entre els dos contendents.

Els xabieros van van tindre un bon inici, però a poc a poc els locals van anar entrant en joc aconseguint arribar al descans amb avantatge d'un punt 29-28.

Al tercer quart els visitants van van tindre una gran eixida i van aconseguir una màxima renda de 14 punts. Abans de finalitzar el quart, els pedreguers van reaccionar bé i van tornar a entrar al partit.

A l'últim la igualtat va ser màxima oscil·lant en xicotets avantatges el marcador sense que cap dels dos equips aconseguís trencar el xoc. Al final, l'encert en els tirs lliures va decantar la victòria del costat visitant.