Gran inici de les infantils del Club Handbol Xàbia en la segona fase

02 de març de 2017 - 00: 00

Les infantils del Club Handbol Xàbia van van tindre un gran inici de la segona fase de la lliga. Aquest grup de xiquetes seguix demostrant la seua gran projecció i la millora de tot el grup dia a dia. En la seua primera trobada van vèncer al CBM Servigroup Benidorm per 25 a 20.

En el duel disputat al pavelló Miquel Buigues, Les xiquetes que entrena Pep Ferro, Van van tindre un inici vacil·lant. Igual que en anteriors cites, van saltar a la pista massa nervioses, això els va portar a cometre alguns errors. Les visitants van passar pel mateix, massa imprecisions en el seu joc que van aprofitar les locals per dominar en el marcador.

Amb el pas dels minuts, les xabieras es van anar assentant sobre la pista. Van començar a moure la pilota amb millor criteri i sobretot, van pujar la seua intensitat defensiva. A les visitants els va costar trencar la defensa rival i van marxar per darrere en el marcador al descans, (12-10).

Les xabieras van millorar en la segona meitat

En el segon període, les locals van jugar amb molta intel·ligència, buscant accions d'una contra una, desarborant la defensa del conjunt de la Marina Baixa. L'avantatge en el marcador es va anar ampliant i això va suposar una major tranquil·litat per a les locals.

Amb un marcador favorable, les jugadores de Pep Ferro van abordar la recta final d'un xoc, que van acabar guanyant per 25 a 20.

Cal destacar en aquesta trobada l'aportació ofensiva de Mónica Jorro que va marcar 8 gols, Núria Cardona amb 7 i Ana María Hoyas amb 5 tants. En l'equip visitant, la màxima realitzadora va ser Lucía Carrión que va marcar 12 gols.

La següent trobada el jugaran a Dénia, serà aquest dissabte, a les 9 hores al poliesporteu municipal de Dénia. El rival al qual es mesuraran serà l'EMB Dénia, en el derbi de la Marina Alta.