Gran actuació dels atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia a Benissa

11 de juny de 2014 - 00: 00

Una setmana més els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia han tingut una gran actuació en la XVII Cursa Vila de Benissa, on van aconseguir pujar al pòdium alguns d'ells. En la prova reina sobre un dur traçat de 9.650 metres va tornar a brillar amb llum pròpia, Mª Isabel Ferrer. Ella va ser la vencedor absoluta femenina amb un temps de 38: 08.

Mª Isabel Ferrer guanyadora absoluta femenina a Benissa

Una dona que ha estat intractable durant les deu proves del Circuit a Peu Marina Alta. Ha vençut en les deu per tant s'ha proclamat vencedora absoluta i de la seua categoria sènior.

L'alegria per al club de Xàbia va ser doble ja que el primer de la general d'homes, va ser Mohamed Younes amb un temps de 32: 59, sent primer també de la classificació sènior. Cristian Ferreyra va ser primer en la categories Veterans A, el seu registre va ser de 35: 07. Gina Virueña va ser segona en la categoria Veteranes B amb un temps de 42: 49.

En les categories inferiors van aconseguir pujar la pòdium, Carmen Bolufer que va ser la millor entre les cadets. Jordi Colomer va ser tercer en aquesta mateixa categoria. Melina Baguena va ser la millor en Prebenjamí, Ania Olivares va ser tercera en Barrufet, Nerea Mata va ser segona en Benjamí, mentre que Carme Espinós va ser tercera en aquesta mateixa categoria.

Jesús Benavent va ser segon en la categoria Benjamí, mentre que Laura Torné va pujar al pòdium pel seu tercer lloc en la categoria infantil.

El Club Atletisme Llebeig Xàbia no va poder posar millor punt final a la seua actuació dins del Circuit a Peu Marina Alta on després de deu proves disputades ha acabat en segona posició després del vencedor que ha estat, el Club Atletisme Miramar.