Gran actuació de l'Escola Mussols Xàbia Bikers en l'autonòmic celebrat a Fontilles

07 de juliol de 2018 - 06: 20

El Club Xàbia Bikers va ser present al Campionat Autonòmic de BXC que es va celebrar a Fontilles on es van reunir els més ben ciclistes a nivell autonòmic sent així una prova d'alt nivell.

Pel que fa a les Categories Master, Sebastià Osacar, va participar en la seua respectiva Categoria Màster 40 on la prova va constar de 4 voltes amb un total de 18 km i 650 metres de desnivell acumulat predominat per un circuit ràpid i sobretot molt tècnic sent 16º Màster 40 en un temps de 1 hora i 23 minuts.

Els èxits van arribar en la modalitat d'Escoles

D'altra banda, l'Escola Mussols Xàbia Bikers també va participar amb els més joves obtenint brillants resultats. En categoria principiants hi va haver una fantàstica actuació dels corredors tant en categoria masculina com femenina del club xabiero.

En Categoria principiants hi va haver una fantàstica actuació dels corredors del Mussols Xàbia Bikers tant en categoria masculina com femenina.

Marc Puig va ser primer obtenint així el mallot de campió autonòmic, mentre que Rocco Campisi va creuar l'arc de meta sent tercer però una decisió arbitral va sancionar sent desqualificat. La decisió es va prendre per motius de seguretat apel·lant al fet que queda totalment prohibit aixecar els braços en creuar la línia de meta fins i tot després de sobrepassar aquesta, no per això li traiem el mèrit al corredor principiant que va lluitar fins al final per poder aconseguir pujar al podi .

Pel que fa a fèmines, Mar Miralles, va aconseguir la 10º posició general i 2º en fèmines, Noa Alederete va obvan tindre la 6º posició general i primera en fèmines aconseguint proclamar-se campiona autonòmica.

D'aquesta manera, va concloure de manera espectacular l'Escola Mussols Xàbia Bikers l'Open de la Comunitat Valenciana obtenint diversos títols. Enhorabona i brau pel planter que ha tingut un any ple d'èxits i alegries ja Sebastià per participar en aquest esdeveniment d'altíssim nivell i duresa.