Gina Virueña va pujar al pòdium a la Mitja Marató de Formentera

19 de maig de 2014 - 14: 11

Gran actuació de la atlea del Club Llebeig, Gina Virueña que ve de pujar al podi de la VI Mitja Marató Popular de Formentera. Una prova en què aquesta atleta amb un temps de 1: 34: 57 va aconseguir ser la sisena dona en creuar la meta, sent tercera en la seua categoria de M35.

Gina Virueña al pòdium de Formentera

En aquesta cursa van prendre part 2.000 atletes aconseguint augmentar la participació de les edicions anteriors. Això és important si es té en compte que al tractar-se d'una illa el desplaçament per acudir a aquesta carrera és molt costós per als atletes.

Però val la pena ser-hi ja que el major atractiu d'aquesta prova és l'entorn paisatgístic que ofereix a tots els participants. Gina Virueña va van tindre una carrera còmoda i va entrar a només deu segons de la segona classificada de la seua categoria que va ser, Asun Galvez. La vencedora en M35 va ser l'atleta Raquel Torres que es va imposar amb molta facilitat amb un temps de 1: 31: 33.