Esports - gimnàstica

Gimnastes del CD Montgó Xàbia aconseguixen primers llocs al Campionat Autonòmic

25 de maig de 2022 - 10: 17

Aquest cap de setmana passat es van celebrar, a València, els Campionats Autonòmics de Gimnàstica Artística i el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Acrobàtica tant en categoria masculina com femenina.

La competició va van tindre lloc al Poliesporteu Cabanyal. A la jornada de dissabte, 21 de maig, es va celebrar el Campionat de Gimnàstica Artística Femenina, en què van participar les noies del CD Montgó Xàbia obtenint fantàstics resultats.

Gimnastes del CD Montgó Xàbia

base 1: Lilly Amat va ser 3a a terra.

base 2: Paula i María van aconseguir el títol de campiones autonòmiques. Paula va obvan tindre el 2n lloc en paral·leles, 1r en barra i 2n en terra. Maria, 1r en paral·leles i 2n en salt.

base 3: Van participar Valeria, Resa i Ruby, sent aquesta última la que va obvan tindre el títol autonòmic amb el 3r lloc en barra i 3r en paral·leles.

base 4: Van competir Liliana, Lola i Estrella. Liliana va ser 3a en salt, Lola 1a en paral·leles obtenint el 3r lloc autonòmic. Estrella va ser 2a en salt 2 pel que es va penjar la medalla de subcampiona autonòmica.

En Via Olímpica, Laia va ser 3a en salt i 2a en terra.

Quant al Campionat de Gimnàstica Artística Masculina i el Campionat de Gimnàstica Acrobàtica que es va desenvolupar el diumenge, 22 de maig, els gimnastes del CD Montgó Xàbia van aconseguir també magnífics resultats sent aquesta la classificació:

Gimnastes i entrenadors del CD Montgó Xàbia al Campionat autonòmic

base 2: Joan Buigues, 3r en paral·leles, 3r en anelles, 3r en bolet, 1r en salt, 1r a terra, 2n de la general. Felix Gil va ser 1r en bolet. Jordi Mata va obvan tindre el 1r lloc en anelles, 1r en barra i 3r en general.

base 3: David Huerta va ser 2n en bolet, 1r en barra i 2n en general.

base 4: Joan Rojas; 1r en anelles, 2n en paral·leles, salt i poltre, 3r en terra i barra i 2n en la general.

base 6: Levi Planelles, 1r a terra i 1r a la general.

Via Olímpica 2: Eloy Jong va ser 1r en terra, 1r en barra i 2n en salt. Hugo Martin: 2n en poltre, 2n en paral·leles, 3r en barra i anelles i 3r en general. Javi Soler va ser 1r en poltre amb arcs, 2n en barra i anelles, 3r en salt, paral·leles i terra i ocupa el 2n de la general.

Via Olímpica 7: Adrian Larrosa aconseguix l'or en anelles, la plata a terra, poltre, paral·leles, barra i salt i ocupa el segon a la general.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.