Gimnastes del CD Montgó Xàbia aconseguixen primers llocs al Campionat Autonòmic

25 de maig de 2022 - 10: 17

Aquest cap de setmana passat es van celebrar, a València, els Campionats Autonòmics de Gimnàstica Artística i el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Acrobàtica tant en categoria masculina com femenina.

La competició va van tindre lloc al Poliesporteu Cabanyal. A la jornada de dissabte, 21 de maig, es va celebrar el Campionat de Gimnàstica Artística Femenina, en què van participar les noies del CD Montgó Xàbia obtenint fantàstics resultats.

base 1: Lilly Amat va ser 3a a terra.

base 2: Paula i María van aconseguir el títol de campiones autonòmiques. Paula va obvan tindre el 2n lloc en paral·leles, 1r en barra i 2n en terra. Maria, 1r en paral·leles i 2n en salt.

base 3: Van participar Valeria, Resa i Ruby, sent aquesta última la que va obvan tindre el títol autonòmic amb el 3r lloc en barra i 3r en paral·leles.

base 4: Van competir Liliana, Lola i Estrella. Liliana va ser 3a en salt, Lola 1a en paral·leles obtenint el 3r lloc autonòmic. Estrella va ser 2a en salt 2 pel que es va penjar la medalla de subcampiona autonòmica.

En Via Olímpica, Laia va ser 3a en salt i 2a en terra.

Quant al Campionat de Gimnàstica Artística Masculina i el Campionat de Gimnàstica Acrobàtica que es va desenvolupar el diumenge, 22 de maig, els gimnastes del CD Montgó Xàbia van aconseguir també magnífics resultats sent aquesta la classificació:

base 2: Joan Buigues, 3r en paral·leles, 3r en anelles, 3r en bolet, 1r en salt, 1r a terra, 2n de la general. Felix Gil va ser 1r en bolet. Jordi Mata va obvan tindre el 1r lloc en anelles, 1r en barra i 3r en general.

base 3: David Huerta va ser 2n en bolet, 1r en barra i 2n en general.

base 4: Joan Rojas; 1r en anelles, 2n en paral·leles, salt i poltre, 3r en terra i barra i 2n en la general.

base 6: Levi Planelles, 1r a terra i 1r a la general.

Via Olímpica 2: Eloy Jong va ser 1r en terra, 1r en barra i 2n en salt. Hugo Martin: 2n en poltre, 2n en paral·leles, 3r en barra i anelles i 3r en general. Javi Soler va ser 1r en poltre amb arcs, 2n en barra i anelles, 3r en salt, paral·leles i terra i ocupa el 2n de la general.

Via Olímpica 7: Adrian Larrosa aconseguix l'or en anelles, la plata a terra, poltre, paral·leles, barra i salt i ocupa el segon a la general.