Ferrer, Soler i González van pujar a podi a la 'VIII Cursa Popular a Calp'

03 de març de 2020 - 07: 25

La vila de Calp va ser la seu de la segona prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta. Allà es va celebrar la VIII Cursa Popular a Calp, La prova reina que va comptar amb un traçat d'aproximadament 9 quilòmetres totalment plans, que van discórrer per gran part de l'nucli antic del municipi i en la qual van van tindre protagonisme diversos atletes de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia.

En la categoria juvenil, Ana González va ser la millor, va creuar la línia de meta amb un temps de 43.59, a una mitjana de 4.53 per quilòmetre. En dones, la vencedora de la classificació absoluta va ser Mª Isabel Ferrer, Que va tornar a ser la millor com ho havia estat en la prova celebrada a Xàbia. Ferrer va emprar un temps de 33.10 a una mitjana de 3.41 el quilòmetre. Després Ferrer, va entrar en meta Esther Fornés, segon lloc i en tercera posició, Marta Ortego.

Per la seua banda, Toni Soler va ser el tercer en la classificació sènior a l'creuar la línia de meta amb una marca de 30.56, a una mitjana de 3.26 el quilòmetre.

El vencedor absolut de la cursa va ser Moha Rida Younes, de l'Dénia Corre, amb un temps total de 29.06, sent segon el seu company d'equip, Youssef Ahatach amb una marca de 29.20. El tercer classificat va ser Tomasz Marcinek, amb un registre de 29.33.