Félix Pont i Mª Isabel Ferrer van repetir el triomf a la 'Volta a Peu a Xàbia'

29 de febrer de 2016 - 01: 28

Els atletes, Félix Pont i Mª Isabel Ferrer van ser els grans triomfadors de la XXVII Volta a Peu de Xàbia. Una prova que va congregar a gairebé 2.500 atletes i que va servir com a tret de eixida al XX Circuit a Peu Marina Alta.

Els participants de la prova reina van haver de cobrir un traçat totalment pla de 10.000 metres en un matí bastant fresqueta per a la pràctica del running. La eixida va van tindre lloc a les 10 hores des de l'exterior de l' pavelló Miquel Buigues.

José Félix Pons creuant la meta

Els homes més poderosos de l'ampli grup des dels primers metres van imposar un ritme molt alt. Va prendre el comandament de la cursa Félix Pont que a poc a poc va obrir una diferència d'uns 15 segons sobre Ricardo Durá. Un poc més enrere el local, Adrián Hadri, va intentar connectar amb ells, però no va poder fer-ho.

Pont es va plantar en solitari a la meta amb una marca de 33 minuts i 14 segons, seguit per Ricardo Durá que va entrar amb un temps de 33 minuts i 36 segons. El tercer classificat va ser, Adrián Hadri amb un registre de 34 minuts i 38 segons.

Mª Isabel Ferrer creuant la meta

En dones, l'hegemonia va ser de la local, Mª Isabel Ferrer, la xabiera va tornar a ser la reina de la prova de la mateixa manera que fes en la passada edició. El seu temps va ser de 39 minuts i 12 segons. La segona plaça va ser per a la veterana, Maxine McKinnon amb un temps de 39 minuts i 57 segons. La tercera classificada va ser Lioba González amb una marca de 40 minuts i 05 segons.

Cal felicitar el Club Atletisme Llebeig per la seua gran organització ja que va comptar amb un gran nombre de voluntaris que van controlar perfectament la prova així com les posteriors curses de les categories inferiors. Un altre factor positiu va ser la gran afluència de públic sobretot en la línia de meta.