Excel·lent paper del CA Llebeig Xàbia en la XIII Volta a peu a la Xara

03 d'octubre de 2013 - 00: 00

El CA Llebeig Xàbia va ser un dels grans destacats a la "XIII Volta a Peu a La Xara", Una prova que va comptar amb més de 200 atletes en les categories inferiors i d'uns 500 a la cursa reina. Va ser una prova molt ràpida ja que els 7.000 metres van ser totalment plans.

En el capítol de resultats obtinguts pels representants del CA Llebeig Xàbia cal destacar el segon lloc de la classificació general de Toni Soler que es va quedar a 44 segons del vencedor, Felip Ros. Soler també va ser segon en la categoria sènior, on Iván Bisquert va acabar en el setè lloc. En dones, Mª Isabel Ferrer va ser segona de la general a 1 minut i 11 segons de la vencedora, Maria Fornés. Ferrer també va ser segona en la categoria sènior.

En categoria Veterans A, va brillar un cop més, Cristian Ferreyra que va ser tercer després, Víctor Fernández i Francisco Martín. En Veteranes B, Mº Luisa Martín acabo en la cinquena plaça.

En les categories inferiors va ser on molts atletes del Llebeig van pujar al pòdium. Van destacar, en Barrufets nois, Joan Torné que va ser cinquè. En Prebenjamins, Jesús Benavent va ser segon. En Benjamí noies, Nara Rodríguez va ser tercera i Carme Espinós va ser quarta.

En categoria Aleví, la vencedora va ser Laura Torné sent segona, Maria Colomer ambdues del CA Llebeig Xàbia. En Infantil Femení la vencedora va ser la xabienc, Vanessa Llobell i en categoria Cadet femení, Carmen Bolufer va ser segona i Minerva Gregorio, Tercera. En nois, Jordi Colomer va ser segon i Vicente Monfort va ser quart.