Espectacular victòria del Joventut Xàbia Benjamí davant el CB. Pedreguer (42-40)

16 de gener de 2014 - 00: 00

Espectacular partit el protagonitzat pels més xicotets del Joventut Xàbia, Davant el CB. Pedreguer al qual van derrotar al Pavelló municipal Miguel Buigues de Xàbia, per 42-40, aconseguint la victòria més lluitada de tot l'any.

Al començament de la trobada els jugadors del Joventut Xàbia van eixir un poc despistats, sobretot en defensa, situació que va ser aprofitada pel CB. Pedreguer, amb la qual van aconseguir avançar-se un poc en el marcador amb un parcial 2-10.

No obstant en el segon i tercer quart van eixir més decidits, i amb una actuació brillant en defensa i contraatacs perfectes van aconseguir igualar el marcador 18-19, en el qual es quedava tot per decidir a la segona meitat del partit.

L'inici de la segona part va van tindre accions similars al començament del partit, i el CB. Pedreguer va aconseguir tornar a avançar-se al marcador aconseguint el seu millor diferència en el marcador amb un 20-31. Però en els últims minuts del quart, els xabiencs van retallar el marcador a un 22-31.

I de nou els xicotets del club van treure el seu màxim potencial per tornar a ficar-se al partit i lluitar per la victòria. I ho van aconseguir, amb un bon joc en equip van poder tornar a ficar-se al partit i arribar a falta de l'últim quart amb un marcador de 32-33.

L'últim quart va ser el més emocionant i igualat de tots. Tots dos equips lluitaven per cada cistella i per cada punt, hi va haver un intercanvi de cistelles durant tot el quart. A falta d'un minut amb un empat a 40, els jugadors i-negres amb una bona defensa van recuperar la pilota i van aconseguir encistellar obtenint el 42-40 mereixedor de la victòria. Amb els pocs segons restants el CB. Pedreguer poc va poder fer i va finalitzar el partit amb un molt ben lluitat marcador de 42-40.