Enrique Vidal va ser el vencedor del XXXI Trofeu Jesús Natzarè

12 de maig de 2015 - 00: 01

El ciclista, Enrique Vidal va ser el vencedor del XXXI Trofeu Jesús Natzarè, prova puntuable per a la Challenge cadet de la Comunitat Valenciana, que va organitzar el Club Ciclista Xàbia. El temps del guanyador de la cursa va ser de 53 minuts i 4 segons. Vidal, ciclista pertanyent a l'equip Eset-València Terra i Mar, va ser el més ràpid en la línia de meta.

Enrique Vidal va ser el guanyador del Trofeu Natzarè ciclisme

Junt a Vidal van lluitar pel triomf en un ajustat esprint, Eugenio Sánchez de l'equip Rte. Safir, Lorenzo Pardo, de l'Giménez Ganga, Carlos Llinares del Rte. Safir i Marc Marc d'aquest mateix equip. Tots ells van aconseguir arribar a meta amb 20 segons d'avantatge sobre un trio de corredors.

La prova que va van tindre una longitud de 35 quilòmetres va tornar a ser espectacular amb una mitjana de gairebé 40 km/hora els joves ciclistes van volar sobre la bicicleta. Els més forts pujant l'alt del Montgó van ser els qui van lluitar pel triomf.