Enrique Luján del Club Nàutic Xàbia campió de la Copa d'Espanya d'Optimist

22 2014 abril - 00: 00

El regatista, Enrique Luján pertanyent al Club Nàutic Xàbia es va proclamar campió de la Copa d'Espanya Optimist. Una competició que es va celebrar en aigües del Mar Menor, organitzada pel Club Nàutic Mar Menor Los Alcázares. La segona plaça va ser per a la mallorquina, Aina Colóm i el tercer va ser Albert Torres del Reial Club Nàutic de Palma.

Enrique Luján es va mostrar un poc nerviós en la primera prova signat un vuitè que va fer perillar el primer lloc de l'calaix, i més i després dels resultats d'Albert Torres (RCN Palma), primer i Aina Colom (CN. S'Arenal), quarta. Però Luján va comptar amb el factor descart, de manera que encara depenia d'ell mateix per emportar-se el títol.

Luján jugar les seues cartes i ho va fer bé en la segona prova, fent la seua regata i sense arriscar molt, el just i necessari per assegurar-se el títol en la segona prova. En la línia d'arribada el de Xàbia va signar un tercer

Amb tot això, i després de tres jornades, nou proves i un descart, Enrique Luján es va adjudicar la Copa d'Espanya amb 15 punts, completant el podi amb Aina Colom amb 18 i Albert Torres amb 21. Cal destacar la gran actuació dels components del Club Nàutic Xàbia, ja que el quart lloc va ser per Pablo Luján amb 39 punts i el cinquè per Nicolás Merit amb 56 punts.

En el lliurament de trofeus van participar; Anastasio Bastida, alcalde de Los Alcázares, acompanyat pel seu regidor d'Esports i Agricultura, Francis Montesinos; el president de la Reial Federació Espanyola, José Ángel Rodríguez i altres federatius de la regió murciana.