El xabiero Joan Ayuso va revalidar el títol de campió d'Espanya cadet escolar contrarellotge

09 de juliol de 2018 - 07: 57

El ciclisme xabiero està d'enhorabona gràcies a al gran actuació que va van tindre Joan Ayuso, un cadet que va aconseguir revalidar el títol de campió d'Espanya escolar en l'especialitat de contrarellotge.

En terres gallegues, concretament al municipi de Banys de Molgas, Ayuso i els seus companys de l'equip Grup Ginestar.ULB Sport, van donar el màxim en aquesta prova.

Sobre un circuit de 7 quilòmetres amb una primera part de 3.500 metres fins arribar a l'alçada de la capella de Foncuberta, i gir de 180 graus per tornar a la línia de eixida. Ayuso va marcar el millor registre amb 10 minuts i 4 segons, la seua velocitat mitjana va ser de gairebé 42 quilòmetres hora.

El ciclista xabiero avantatjat en 22 "al gallec, Miguel Ángel Mera, que va aconseguir la medalla de plata; i en 30 "al càntabre, Sergio Gutiérrez, que es va penjar la medalla de bronze.