El torneig Tarraula del Club de Tennis Xàbia ja té campions

26 d'agost de 2013 - 17: 07

El torneig Tarraula que ha organitzat el Club de Tennis Xàbia ja té campions. Una competició que s'ha jugat durant la setmana passada en la seua fase per a jugadors sèniors tant en les modalitats de tennis, pàdel com esquaix.
En la competició de tennis, el campió ha estat Israel Vior que va guanyar a la final a Raúl Brancaccio per un doble 6 / 2, complint plenament amb el seu paper de gran favorit per adjudicar-se el torneig.

En dones la vencedora del torneig va ser, Inma Aliaga qui va derrotar a Elena Safráñez per 6 / 1 i 7 / 5. El primer set massa fàcil per Aliaga que es va trobar amb una rival que va cometre més errors dels previstos. La segona mànega va estar més igualada.

En la modalitat de pàdel la parella que va resultar campiona de la Primera categoria va ser la formada per; Javier Ferrer i Oscar Martín qui es van imposar a la final a la formada per; Luis Alcalá i Nacho Sanchís. El resultat d'aquesta trobada va ser de 6 / 4 i 6 / 2.

En la segona categoria de pàdel la parella campiona va ser la formada per; Jacinto Maricalva i Carlos Gonzalo que van derrotar a la final a la formada per, Javier Pizcueta i Rafael Amorós per un doble 7 / 5. Va ser un gran partit on la igualtat va estar sempre present.

En la modalitat d'Esquaix el campió va ser Ricardo guijas que va vèncer a la final a José Antonio García.