El Portal de la Marina - Xabia 's Bike va participar en el Nacional BTT-XCO i XCE a Valladolid

24 de juliol de 2015 - 09: 00

El Portal de la Marina - Xabia 's Bike va anar als Campionats d'Espanya de BTT en les modalitats de XCO i XCE celebrats a Valladolid, amb sis representants. Alicia Margalejo, Tomàs Miralles y A més a Moll van participar representant a la selecció de la Comunitat Valenciana; mentre que Noemí Guillem, Juanjo Femenía i Saoro Moll van defensar els colors de l'equip.

Components del Portal de la Marina-Xàbia's Bike a Valladolid

El primer dia de competició, va van tindre lloc la segona edició del Campionat d'Espanya de Eliminator (XCE). Sobre un circuit completament urbà els corredors van fer una contrarellotge individual, classificant-se els 32 millors temps, per passar a eliminatòries de quatre corredors on els dos millors passaven de ronda.

Juanjo Femenía i Saoro Moll van prendre la eixida, encara que només aquest últim passava a les eliminatòries. Saoro Moll va ser capaç de superar la primera ronda de vuitens de final, entrant a meta segon. En quarts de final va caure eliminat després de creuar la meta tercer en un apurat esprint. Finalment Saoro Moll es va classificar 10º en el Campionat d'Espanya de Eliminator.

Adelino Moll i Juanjo Femenía

Campionat BTT-XCO

El segon dia de competició es van celebrar les diferents carreres segons categories de l'nacional BTT-XCO. Alícia Margalejo es va classificar en la posició 14º i Noemí Guillem, que corria el seu primer campionat d'Espanya d'aquesta modalitat, va ser 17è. Les dues van demostrar ser unes autèntiques guerreres.

En categoria Júnior, Tomás Miralles va estar lluitant per colar-se al valorat top10 però un xicotet enganxada de la cadena li va fer perdre alguns llocs, creuant la meta en 16º posició. Bon resultat per a aquest ciclista en el seu primer any en aquesta categoria.

En la prova reina, van participar el campió del món de 2010 José Hermida, junt amb els professionals Carlos Coloma, Sergio Mantecón i David Valero, entre d'altres. 6 voltes els esperaven a tots i els germans Moll partien de segona fila gràcies als punts UCI sumats al llarg de la temporada.

Noemí Guillem

Adelino Moll va realitzar bona eixida i es va col·locar dins de l'Top15. Durant les 3 primeres voltes va arriscar amb el ritme per aconseguir ficar-se dels 10 primers, però el dur circuit pas factura i finalment es va haver de conformar amb la 12º posició.

Saoro Moll va haver de sobreposar diverses caigudes i enganxades a la eixida i li va tocar remuntar amb molt de trànsit, acusant a la part final de la cursa l'esforç realitzat. No va van tindre el seu millor dia però va aconseguir finalitzar 27º. Juanjo Femenía va saber tirar de casta i acabar el 42º en el seu debut com a elit en una prova d'aquest nivell.