El mal inici va condemnar a les sèniors del CB. Joventut Xàbia davant el CB. Patronat Bocairent

18 de febrer de 2015 - 00: 01

Les noies sèniors del CB. Joventut Xàbia van pagar molt car el seu mal inici del partit enfront del CB. Patronat Bocairent. El partit disputat al pavelló Miquel Buigues va van tindre en la primera meitat a un sol equip sobre la pista, que va ser el conjunt visitant. L'equip del Comtat va jugar com va voler, davant un rival que es va quedar sense eixir a competir.

A la recerca del rebot defensiu

L'absència de l'entrenador, Marcos Álvarez, Pas factura, ja que les noies es van oblidar de jugar a bàsquet. Gairebé sense intensitat defensiva, arrecerades en una inoperant defensa zonal, a la qual li mancat activitat i sobretot solidaritat. No hi va haver ajudes, es van permetre tirs còmodes a les rivals i damunt no es va bloquejar el rebot defensiu.

Unes circumstàncies que van permetre que les visitants tinguessin un alt percentatge d'encert en atac, era el normal, davant tantes facilitats. En atac, tres quarts del mateix, tot just circulació de pilota, pocs bloquejos directes, menys indirectes, i sobretot moltes pilotes pérdidos.

El dibuix durant el primer quart va ser dantesc com a referència assenyalar que els primers punts per a les locals van arribar a falta d'un minut per finalitzar el quart. En finalitzar el mateix, el marcador va ser de 6 a 28.

El millor consol per a les verdinegras va ser que pitjor que estaven jugant no ho podien fer. En el següent quart, poc van canviar les coses, amb una defensa totalment desganada que va concedir tirs clars als seus rivals, la reacció no podia arribar per aquest camí. En atac, les idees van seguir sent nul·les, només algunes accions individuals van acabar en cistella. Es va arribar al descans amb el marcador de 17 a 48.

Després de la represa, les visitants amb tot decidit aixecar un poc el píe en defensa i això unit a un millor joc col·lectiu va anar bé a les xabiencs que van aconseguir acabar el tercer quart amb el parcial empatat.

En els últims deu minuts de joc, de nou, el CB. Bocairent va serrar les dents en defensa i això es va notar ja que les locals van tornar a van tindre problemes per anotar. Al final del xoc es va arribar amb el marcador de 41 a 85.

La lectura que ha d'extreure les jugadores d'aquest partit és que si no hi ha sacrifici en defensa les coses es compliquen extremadament. En atac cal intentar moure la pilota amb més criteri i sobretot intentar bloquejar el rebot sota les dues cistelles.

Temps per a la reflexió i sobretot per poder realitzar entrenaments de qualitat ja que no tornaran a jugar fins al 1 de març quan rebin al seu pavelló la visita del CB. Teixereta Ibi.