El Joventut Xàbia Junior conserva la seua tercera plaça amb la seua victòria davant el CB. Xeraco (53-78)

10 2014 abril - 00: 00

Bon partit el disputat pels joves entrenats per Óscar Majordom, Que van aconseguir la seua victòria número 17 en aquesta espectacular temporada per la seua banda, en derrotar al Xeraco per 53 a 78 ..

Des del començament de la trobada els de l'xabiencs van van tindre clar que gran part de les seues opcions de victòria passaven per defensar molt bé. Es van aplicar molt bé i no van aconseguir desenganxar en el marcador per culpa de la permissivitat arbitral. Al final del primer quart es va arribar amb 11 a 17.

En el segon quart la defensa visitant va pujar la seua intensitat i va frenar l'atac local. Això li va permetre augmentar el seu avantatge i arribar al descans amb 13 punts amunt (20-33).

La volta a la pista va oferir un joc més relaxat en el conjunt de Xàbia. Els jugadors locals, van trobar millors vies de penetració i van aconseguir guanyar el parcial de dos punts, 20 a 18.

Els últims deu minuts del partit, van van tindre dues parts. En l'inici la relaxació dels visitants va provocar que el CB. Xeraco retallés les diferències. Es pusó a cinc punts (46-51). El tècnic xabienc va haver de demanar temps mort per aclarir les idees dels seus jugadors.

A partir d'aquest moment, de nou, el Joventut Xàbia va tornar a un ritme alt de joc que va desarborar als locals. Un parcial de 7 a 28 va col·locar les coses al seu lloc. Al final del partit es va arribar amb un 53 a 78.

A falta de dues jornades per al final de lliga l'equip continua en la tercera plaça a la classificació amb un balanç de 17-3, empatats amb el CB. Altea i esperant un error per part seua que pugui permetre als nois d'Òscar Majordom jugar la fase d'ascens.

Dissabte que ve dia 12 a les 16 hores disputaran el seu últim partit de lliga com a locals davant el CB. Ondara.