El Xàbia venç el Dénia en un emocionant partit (3-1)

06 2021 abril - 08: 56

El CD Xàbia i el CD Dénia van disputar un partit molt emocionant al camp municipal de Xàbia el qual va acabar
amb victòria local deixant el marcador en 3 gols a 1.

Els locals van dominar en la primera part, van van tindre les més clares ocasions encara que els visitants no van perdre de vista el partit. Als pocs minuts de l'inici de el partit, Guerrero va van tindre la millor ocasió en una vaselina que va marxar per sobre de l'travesser. El mateix Guerrero va ser qui va obrir el marcador, al minut 27, en una jugada confusa dins l'àrea; amb la dreta posava el 1-0.

Tots dos equips van van tindre ocasions en dos xuts de Javi i Panucci però el segon gol local va venir al minut 40, amb una jugada sensacional d'Álvaro que aquesta vegada va ficar la pilota per l'escaire d'estupenda vaselina (2-0). Tot just 4 minuts més tard de l'segon gol, al minut 44, Panucci va escurçar distàncies en una contra de l'Dénia i la seua rematada per alt va superar a el porter local Edu, deixant el marcador 2-1 per al descans amb victòria local.

En el segon temps, l'equip groguet va eixir millor a el camp però no tenia perill. Fins ben avançat el segon temps, concretament, al minut 74, no va venir l'ocasió de Jorrín, que va disparar dur i Maxi va enviar a córner. Va ser el mateix Jorrín qui va posar el 3-1 definitiu en una excel·lent passada d'Álvaro i va batre per baix a Maxi.

Tots dos equips van demanar penals en les dues àrees però l'àrbitre no va assenyalar cap. La desgràcia va estar en el bàndol
local amb greus lesions de Toti i Javi que els portarà alguns partits sense jugar.

El partit, arbitrat per Juan José Úbeda Quadres amonestar als locals Aldo, Obele i en dues ocasions a
Joan Soler que va ser expulsat en el minut 90. Per l'equip visitant, les amonestacions van ser per Ferran, Panucci, Gonzalo, Carlos Ribes i l'entrenador, Manuel Esteban.