El Xàbia B debuta a casa amb victòria contra el Calp B (3-1)

24 de setembre de 2019 - 09: 51

El filial del CD Xàbia va vèncer en la vesprada de dissabte a Calp B per 3 gols a 1. Era el segon partit de la lliga de 2ª regional, grup 10, on estan enquadrats els equips de la Marina i la Safor.

Els locals, amb un equip ple de joventut, molts jugadors sortits del juvenil i altres amb certa experiència en Preferent com Mourad, Cap, Josep, Tast i Javi Bas, amb la direcció des de la banqueta de Juliol Ivorra, es van lluir davant els calpins.

Els matalassers amb un joc elegant, control de la pilota i un home dalt com Cap, van jugar un partit complet al qual només li va faltar culminar les jugades. Van van tindre moltes ocasions de gol, però l'última passada no va van tindre la precisió necessària. El Calp prou feines va arribar amb perill a la porteria de Josep i bastant va fer amb defensar la seua porta a zero.

Tantes vegades va arribar el perill local que, al minut 44, Javi Bas va anotar el 1-0 després d'un penal comès per Juan Antonio Mas que li va costar l'expulsió per doble targeta groga. Amb el resultat favorable a l'equip local per 1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part, el domini local es va anar accentuant però el Calp sortia de la cova amb cert perill, i en una jugada aïllada Andrei des de la vora de l'àrea va batre a David que, minuts abans, havia entrat per Josep.

Els locals van prendre el comandament del partit amb dos homes al centre del camp com Álvaro i Javi Bas, i aviat va arribar el segon gol a càrrec de Juan Felipe Mejía que, des de dins de l'àrea, batia el porter visitant.

El tercer dels locals va arribar als 79 minuts en una jugada individual de Cap que va batre de xut creuat a Nico.

En definitiva, esperançador debut d'filial del CD Xàbia a casa amb victòria de 3-1 contra un Calp que va lluitar fins al final.