L'equip ciclista Xàbia s Bike-Fasterwear va aconseguir vuit podis

23 de gener de 2019 - 00: 35

L'equip Xàbia s Bike-Fasterwear i la seua escola van estar competint, en diverses proves, aquest passat cap de setmana, concretament en el Open XC Marató de Chiva i la carrera d'Escoles a la XXXIII Volta Ciclista La Marina i en la Lliga Escolar CEMA.

Diumenge arrencava l'Open BTT de Marató de la Comunitat Valenciana amb la primera cursa a la localitat de Xiva. El Club Ciclista local Oratillos va preparar un recorregut de 64 km i + 2.000 metres de desnivell que comptava amb dures rampes per pista i baixades tècniques de gran exigència física.

Alicia Margalejo es va emportar la victòria i el liderat en Fèmines Open, iniciant així la temporada 2019 amb bon peu. De la mateixa manera, Dani Cepa va saber regular les seues forces per a finalitzar segon en Màster 40. Pitjor fortuna va ser per a A més a Moll, Que va patir varies caigudes i problemes mecànics, tot i així va creuar la línia de meta en tercer lloc Elit.

Paral·lelament a la cursa de marató es va celebrar una prova per a les Escoles, on Maria Ivars va ser segona en Principiants Fèmines, Marc Puig va acabar tercer en Alevins i David Ivars va finalitzar cinquè en Infantils.

A més, a Xàbia es disputava la segona prova puntuable de la XXXIII Volta Ciclista a la Marina on Saoro Moll i Àlex Seguí es van mostrar actius en tot moment i van intentar alguna fuita sense èxit.

Lliga Escolar CEMA

La Lliga Escolar CEMA de la Marina Alta es va iniciar a la població de Gata de Gorgos, on l'Escola Xàbia s Bike va gaudir d'un gran ambient betetero.

Dani Cepa Jr i Marc Puig es van endur la victòria en Cadets i Alevins respectivament. Mentre que Andreu Aibar va pujar al podi en segona posició Cadet, Danielis Kaseta va ser quart Aleví i Marc Pineda cinquè en Principiants.