L'equip Cadet del Joventut Xàbia va escombrar de la pista el Dénia Bàsquet (55-28)

13 de març de 2013 - 00: 00

Fàcil victòria l'obtinguda pels jugadors entrenats per Óscar Majordom, Que van demostrar el seu gran nivell davant el seu "enemic" de la marina alta, el Dénia, Al qual van escombrar de la pista, amb un marcador final que ho diu tot, (55-28).

El partit va començar un poc fred per part dels dos equips, i no va ser fins al minut 4 quan els de Xàbia van començar a veure el cèrcol amb facilitat. Tot i els molts errors dels locals de cara al cèrcol, la seua gran defensa els va permetre acabar el primer quart amb un clar 15-6 al seu favor.

Els del Joventut van veure clar que eren superiors al seu rival, i que si augmentaven el ritme de joc podrien augmentar les diferències. I això exactament el que va passar en el segon quart. Una asfixiant defensa, robatoris de pilota, cistelles fàcils, triples, tot això en uns grans minuts dels de Xàbia, liderats per un superb Adrià a aquesta cambra, que els locals van guanyar per un contundent parcial de 26-3, la qual cosa deixava el partit sentenciat al descans, al qual es va arribar amb l'humiliant resultat de 41-9 favorable al germà pobre de la Marina Alta.

A la segona part de la trobada els nois d'Òscar es van relaxar davant la gran diferència de la qual disposaven, i van van tindre pietat del seu rival, ja que van disminuir la seua intensitat defensiva i en atac van estar molt poc encertats, la qual cosa va permetre al Dénia emportar-se el parcial de la 2ª part per 14-19.

Al final del descafeïnat derbi, el resultat final va ser de 55-28 favorable als de Xàbia, que continuen amb la seua bona temporada i estan a punt d'assegurar la tercera plaça de la classificació.

joventut_xàbia_junior_2012

Per part del Joventut van jugar i van anotar: Spencer (3), Álex (6), Juan (13), Álvaro (6), Adrián (13), Andrés (6), Marc (8), Adil i Alejandro