El duel de titans entre el CD Dénia i CD Xàbia va acabar en taules (1-1)

12 de novembre de 2018 - 06: 59

El duel de titans que van disputar al camp Diego Mena, el CD Dénia i el CD Xàbia va acabar en taules, (1-1). El xoc va oferir una bona entrada amb la grada plena d'aficionats d'un i altre equip, sent la millor assistència de públic de la temporada.

Abans del xoc, estrets salutacions entre els jugadors i el cos tècnic demostrant l'honradesa i la professionalitat d'uns i altres. Després, sobre el terreny de joc, cadascun va defensar al seu equip, com deu ser. En finalitzar el xoc van tornar les abraçades i les felicitacions i el que va passar sobre el rectangle de joc es va quedar aquí. Això diu molt d'uns i altres i deixa en ridícul a la gent que va estar insultant a uns i altres durant el partit. Digne exemple d'esportevitat el donat pels jugadors deniers i xabieros.

Bon començament de el CD Dénia

En l'arrencada del xoc va eixir millor l'equip local davant un rival al qual se'l va veure incòmode sobre el terreny de joc. Això va provocar que en la primera arribada clara a l'àrea visitant arribés el primer gol. Una gran internada de Luis per banda va permetre enviar una pilota al segon pal on Panucci no va perdonar i va avançar els locals.

Després d'encaixar el gol, va ser el CD Xàbia qui va prendre el comandament de la pilota. Màxima intensitat en cada acció i expulsió de Guerrero en una acció on el davanter denier li va faltar tremp i la seua acció d'agressió va ser vista per l'auxiliar de tribuna qui va cridar al col·legiat i aquest va mostrar la cartolina roja al davanter denier.

Flac favor va fer Guerrero al seu equip amb la seua acció ja que encara quedaven molts minuts i va deixar amb 10 al CD Dénia. Les moltes interrupcions hagudes en el primer temps va provocar que López Herrero afegís diversos minuts i en temps d'afegit, Palau va robar la cartera als defensors deniers per batre Maxi. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

Va millorar el CD Xàbia encara que li va faltar idees i rematada per guanyar

Amb un home més, l'equip de Antonio Villaescusa va eixir amb la intenció de van tindre més possessió de pilota. Al davant un rival molt ben col·locat sobre el camp i buscant la rapidesa de Panucci per sorprendre la defensa xabiera.

Un dels pocs remats dels lleons en aquest període va ser un tir de Ayoce, que va obligar a Maxi a estirar-se per enviar la pilota a córner. Van arribar els canvis en les dues formacions per refrescar l'equip, però el CD Xàbia tot i jugar amb un jugador més no va van tindre les idees ni la rematada necessari per doblegar l'equip local.

Al final del partit, repartiment de punts que ve millor al CD Dénia que després d'onze jornades es queda en posició de promoció d'ascens ia un CD Xàbia fora dels mateixos encara que les distàncies són molt curtes, i els dos equips compten per aconseguir estar en promoció d'ascens quan acabi la temporada.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Crespo, Mateu, Ferran, Keko, Jordi (Beibel 83 '), Adrián (Carlos Ribes 91') Javi, Guerrero, Panucci i Luis Domenech (César 63 ').

CD Xàbia: Edu, Cristian, Ayoze, Pau (Faye 71 '), Rubén Ortolà, Michael, Paco, Ferran (Marc 90'), Palau (Aldo 83 '), Paolo i Rafa De el Castell (Salom79')

gols: 1-0 Panucci 10 'i 1-1 Palau 49'

àrbitre: López Herrero, va amonestar amb groga als locals; Panucci, Luis Domenech i Javi i va expulsar amb roja directa a Guerrero en el minut 42. Pels visitants van veure groga Paolo i Ferrán i al tècnic, Antonio Villaescusa.