El derbi comarcal a la lliga Autonòmica de bàsquet va ser per al Dénia (60-72)

31 de gener de 2013 - 00: 01

L'equip Sènior Masculí Autonòmic de l' Dénia Basquet inici la segona volta de la lliga imposant-se a domicili en el derbi comarcal al Joventut Xàbia (60-72).

El partit va estar marcat per la intensitat en el joc i sobretot per resultar molt renyit. Els jugadors d'un i altre equip no van donar una pilota per perduda. El Dénia amb aquest triomf es manté una setmana més lluny del descens.

Els dos primers quarts del partit van ser jugats al ritme que més va convenir a Xàbia que refugiat en defenses zonals va aprofitar el baix percentatge d'encert en el llançament exterior dels jugadors deniers. Els locals van fer molt de mal al Dénia amb ràpids contraatacs.

Al descans es va arribar amb una curta renda (27-30) per als jugadors del Dénia.

Va ser en l'inici del tercer quart, quan es va veure un Dénia molt més intens en defensa i més dinàmic en atac. La concentració, el saber escollir una millor selecció de llançament va provocar que els percentatges en atac milloressin notablement.

Tot i l'arpa dels locals, molt minvats per les lesions, es va aconseguir obrir una diferència important al final del tercer quart (38-52). Això deixo pràcticament sentenciat el xoc.

Els jugadors del Joventut Xàbia mai van abaixar els braços i van intentar fins al final la remuntada però els deniers van saber eixir de la pressió i salvaguardar la diferència guanyada, imposant-se al final per dotze punts d'avantatge (60-72).

Després d'aquest inici de la segona volta de la lliga, la classificació s'ha comprimit i deixa a set equips en una diferència de tan sols dues victòries el que dóna idea de la tremenda igualtat existent i el dura que serà la lluita per manvan tindre la categoria.