El Club Handbol Xàbia infantil continua sense guanyar en la lliga Autonòmica

22 de març de 2016 - 00: 00

Després d'haver-se disputat la tercera jornada de la lliga autonòmica de categoria infantil masculina l'equip del Club Handbol Xàbia seguix sense conèixer el triomf. En el xoc disputat diumenge al pavelló Miquel Buigues va caure davant Agustins d'Alacant per 14 a 33.

Des de l'inici del partit va veure sobre la pista que el conjunt de la capital era superior als locals. La intensitat defensiva dels visitants va impedir que els atacs xabieros fossin fluids. Els nois d'Agustinos van saber frenar els llançadors locals i això es va deixar notar al marcador.

Els xavals que dirigeix Pep Ferro en defensa no van poder amb la intensitat i sobretot el joc dinàmic del seu rival. Els jugadors visitants van aprofitar molt bé les seues superioritats per desbordar la defensa local. Al descans es va arribar amb avantatge visitant, 4 a 13.

Defensa del CH Xàbia durant un partit

A la segona meitat el joc es va desenvolupar pel mateix camí, bona defensa Agustins i gran aportació anotadora en atac. Els visitants no van deixar que els locals entressin al partit i poc a poc van anar augmentant el seu avantatge.

Al final del xoc el resultat de 14 a 33 va demostrar la superioritat d'un equip sobre un altre. La moral dels xavals del Club Handbol Xàbia s'ha vist minvada pels últims resultats. Ara han de seguir amb la seua progressió i oblidar-se de les derrotes per centrar-se en seguir millorant com a equip.

En aquesta lliga autonòmica es posa de manifest que el nivell de la lliga en categoria Preferent és clarament inferior i el no haver tingut una competició igualada està passant factura a un equip que es va passejar en aquesta categoria.

Aquesta setmana no hi haurà partits ja que es descansa per les dates de Setmana Santa, el proper partit per als xabieros serà el dissabte 9 d'abril en el xoc que els enfrontarà al BM Mislata i que tindrà com a escenari el pavelló Miquel Buigues.