El Club Atletisme Llebeig Xàbia va mostrar la seua hegemonia en la XVII Cursa d'Ondara

27 de maig de 2015 - 00: 00

El Club Atletisme Llebeig Xàbia va tornar a demostrar el potencial que en proves populars tenen els seus atletes. A la XVII Cursa Popular d'Ondara, penúltima prova del Circuit a Peu Marina Alta van tornar a pujar diversos atletes xabiencs al pòdium.

Podium sènior a la Cursa Popular d'Ondara

La més destacada del club xabienc va ser Mª Isabel Ferrer, "la reina"Del Circuit seguix invicta i va ser la primera dona en creuar la línia de meta, amb un temps de 39: 00. Un altre dels atletes que va pujar al més alt del pòdium va ser el veterà, Víctor Fernández, el millor en Veterans B. En aquesta mateixa categoria però en dones la vencedora va ser Gina Virueña, Atleta del CA Llebeig Xàbia.

José Manuel García junt a Pous i Moha Younes

En aquesta cursa en la qual van prendre part uns 1.500 atletes també van van tindre una gran actuació, José Manuel García que va ser tercer en la cursa i en la seua categoria sènior. Moha Younes va ser quart en meta. Aquest mateix lloc però en noies el va ocupar, Irene Bolufer i un lloc més avall va entrar Eva Escortell.

També menció especial per l'atleta xabienc, Cristina Roselló que defensa els colors del Club Atletisme Corremundos que va ser tercera en la categoria sènior.

En les categories inferiors en què van participar aproximadament 600 corredors van destacar, Carme Espinós que va ser primera en la categoria aleví. Melany Giraldo que va ser segona en Benjamí. En aquesta mateixa categoria Alicia Crespo va ser tercera i en nois, Carlos González també va ocupar la tercera plaça. Martina Mata també va pujar al tercer calaix del podi en la categoria Barrufet.