El Club Atletisme Llebeig va tornar a brillar en la III Cursa Popular de Calp

16 de març de 2015 - 12: 15

Els atletes del Club Atletisme Llebeig van tornar a van tindre un paper molt destacat en la III Cursa Popular de Calp, segona de les curses puntuables per al XIX Circuit a Peu Marina Alta.

Mª Isabel Ferrer costat de José Antonio Cecilia

Mª Isabel Ferrer va ser la millor de les dones en la classificació general amb una marca de 39: 04, mentre que José Manuel García va ser tercer de la general absoluta de la prova amb un temps de 33: 48.

Una cursa que va ser totalment plana i en la qual els atletes van poder gaudir d'uns bonics paisatges ja que gran part de la mateixa va discórrer junt al mar.

José Manuel García

José Manuel García va estar durant molt de temps comandant la cursa però va cedir davant l'empenta del guanyador, Juan Antonio Fernández que va realitzar un temps en meta de 33: 26 i de Said Day que va ser segon amb una marca de 33: 39.

Del club xabienc van destacar; Moha Younes quart a la general amb un temps de 33: 50, Ignacio Cardona que va ser desè a la general i segon en Veterans A, Víctor Fernández 12º a la general guanyador en Veterans B, Toni Soler que va ser 13º a la general. Cal destacar la tercera plaça en juvenils de Nizar Lakhifi amb un temps de 35: 35

Toni Soler al costat d'Ignacio Cardona

En dones a més del triomf de Mª Isabel Ferrer, cal assenyalar el triomf en juvenils de Carmen Bolufer amb una marca de 42: 23, el tercer lloc en sènior de Irene Bolufer amb una marca de 40: 57.y la segona plaça de Gina Virueña en Veteranes B.

Ara tots els atletes del club xabienc centren la seua preparació en la següent prova del Circuit a Peu Marina Alta que seré el diumenge 22 a la població de Gata de Gorgos.