El CD Xàbia i el Pego CF empaten en un partit en què l'àrbitre es va acarnissar amb els locals (0-0)

18 de novembre de 2018 - 21: 25

El CD Xàbia i el Pego CF empaten a zero. Ha estat un partit en què l'àrbitre es va acarnissar amb els jugadors blanc i rojos. El que havia de ser un partit de rivalitat ha acabat com el rosari de l'aurora. No és normal que els locals vegin 13 targetes grogues i una roja directa. El col·legiat Rodrigo Crespo va estar molt desencertat i va perjudicar clarament als locals. Al final del partit, el trio arbitral va ser acomiadat amb una sonora bronca per part d'una afició que feia temps que no veia un arbitratge tan parcial.

Molta igualtat en la primera meitat

Centrant-nos en el partit, destacar que la primera part va estar molt anivellada amb els dos equips volent controlar el centre del camp i amb escasses ocasions de gol. La primera la va van tindre el CD Xàbia, en una jugada que l'àrbitre va donar la llei de l'avantatge però incompresiblemente pita falta quan Palau havia driblat al porter i marcava a plaer.

El Pego va contestar de seguida en un bon centre des de la dreta que va rematar alt Cristian Rico de cap enviant l'esfèric per dalt del travesser. A la recta final de la primera meitat, tot just hi va haver presència a les àrees, simplement ressaltar una passada de Pau que Ayoze, un poc forçat, va llançar per sobre del travesser. Al descans, els locals ja tenien 4 amonestacions.

L'àrbitre trist protagonista

La segona part va començar amb dues ocasions per part dels locals, un tir de Michael que va eixir desviat i una molt clara de Palau que un defensa evita el gol. La temperatura va pujar dins el terreny de joc i en una entrada sobre un rival, el lateral local, Ayoze va veure la segona cartolina groga. Minuts més tard és Cristian qui va veure la targeta roja directa per agressió a un defensor pegolí, tal com li va assenyalar el seu auxiliar de tribuna. Antonio Villaescusa, Entrenador local, va ser un altre dels expulsats.

Van ser uns minuts on els jugadors locals es van descentrar amb l'actuació arbitral. El Pego no va saber jugar amb aquest avantatge tot i que cal dir que el porter local Edu va estar brillant en un parell d'intervencions. A falta de 15 minuts, els visitants van poder avançar-se al marcador, però un defensa local va salvar un gol que ja es cantava. Els locals, tot i jugar amb dos jugadors menys, van crear perill a la porteria de Fede, un centre de Michael que a punt va estar Rubén Ortolá de marcar.

Gol anul·lat al CD Xàbia

La jugada que va indignar la parròquia local va arribar a l'anul·lar un gol a Lucas Bou, quan el jugador local estava en posició correcta. En el descompte la va van tindre l'equip de Lauro Techeira en un mà a mà que va resoldre Edu i després de 99 minuts va finalitzar el partit.

Destacar la tornada als terrenys de joc de Lucas Bou, després de set mesos després de la greu lesió contra el Contestà la temporada passada. També s'ha de dir que al voltant de 400 persones van seguir en directe aquesta trobada al camp municipal de Xàbia, en un partit que va ser Dia del Club.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Maikel, Pau, De el Castell (Favio Osorio, 62 ') Paco, Rubén Ortolà (Marc, 81') i Palau (Lluc Bou, 62 ').

Pego CF: Fede, Giménez, Vergi, Fran (Sergio 73 '), David, Bertó (Josep, 76'), Guede, Rico, Albert, Rubio i Joaquín.

àrbitre: Rodrigo Crespo: Va amonestar amb grogues als locals a Aldo, Edu, Palau, Rubén, Paco, Paolo, Marc, i va expulsar per doble groga a Ayoze al 66 'i a l'tècnic Villaescusa al 85' i roja directa a Cristian en el minut 76. Pel Pego va ser amonestat David, 84.