El CD. Xàbia va sumar una victòria davant el At.Alginet (0-2)

09 de novembre de 2014 - 00: 00

El CD. Xàbia sumar una victòria més que merescuda després de vèncer al camp de l'Ermita a l'At. Alginet per 0 a 2.

Armando Lemos, va ser l'autor del primer gol

Els matalassers sabien de la importància que tenia per a ells els punts en joc, per això, va estar molt concentrat en defensa i sobretot van arrancar el xoc sent els amos de la pilota, dominant clarament als locals.

Amb el pas dels minuts el joc es va igualar i el At. Alginet es va mostrar més còmode sobre el camp, davant d'un CD. Xàbia al qual li va faltar encert a l'hora de la definició cara a la porteria contrària. Al descans es va arribar amb empat a zero.

La segona meitat va començar amb domini dels homes que dirigeix José Luis Bisquert. Als tres minuts, va ser Armando qui amb el seu gol, va avançar els xabiencs. Amb el marcador en contra, els valencians van passar a van tindre més possessió de pilota i Kevin va disparar ajustat al pal. Els minuts van anar passant sense que els visitants tinguessin massa aclaparaments.

La sentència del xoc va arribar quan a dos minuts per al final, Pau va anotar el segon gol del CD. Xàbia. La trobada va acabar amb el marcador de 0 a 2 amb els quals els xabiencs tornen a ficar-se al grup de dalt.

Tècnic

At. Alginet: Jordi, Draps, Barea, Aguado, Kevin, Josete (José 74 '), Víctor, Blas, Yeray (Xavi Díaz 70'), Fran (Burches 76 ') i Edgar (Mario 70').

CD. Xàbia: Dani Vaello, Galindo, Rubén Micó, Dino, Sito, Pau, Esteban (Ens 66 '), Santafé (Alex Bertó 82'), Armando, Javi i Punch (Dani García 68 ').

gols: 1-0 Armando (48 '), 2-0 Pau (88').

àrbitre: García Déu. Va amonestar als locals Aguado i Jose, i als visitants Vicente i Javi. Va expulsar per doble amonestació als jugadors del At. d'Alginet Barea i Draps.