El CD. Xàbia va sumar la seua primera victòria a casa davant el Pego CF., (1-0)

05 d'octubre de 2014 - 20: 22

A la tercera va ser la vençuda i el CD. Xàbia va sumar la seua primera victòria al seu feu del camp municipal de futbol, ​​en vèncer el Pego CF., per 1 a 0. L'únic gol del partit el va marcar Rubén Micó al primer quart de joc.

Aldo va ser expulsat en la segona meitat

Es va notar a la plantilla blanc-i-roja, les ànsies per sumar el primer triomf davant els seus aficionats. A l'arrencada de la trobada se'ls va veure nerviosos i imprecisos. Encara sort que al minut 15 en un córner executat per Dani García, el central Rubén Micó va rematar de cap i la pilota va entrar inapel·lablement al fons de les malles.

L'equip visitant lluny d'enfonsar-se va saber reaccionar i al minut 25, va donar el primer avís, en executar un cop franc, Ricardo que es va estavellar al travesser de la porteria local.

El segon avís pegolí va arribar al minut 35, en aquesta ocasió va ser David qui després d'una gran jugada personal va rematar massa creuat.

L'equip roig a poc a poc es va anar fent amb el control al centre del camp, encara que no va saber culminar les dues ocasions que va van tindre davant un CD. Xàbia massa desdibuixat i imprecís.

A la recta final del primer temps, Dani Vaello, porter javià evito amb dues grans intervencions que el Pego CF., marqués el gol de l'empat. En una rematada de David i en l'altra en la posterior rematada d'un davanter pegolí a la cantonada.

A la segona meitat, la primera ocasió va ser per als locals, Calsita no va encertar a resoldre en un mà a mà amb el porter visitant, Pato. A la següent jugada de nou Pato va van detindre una rematada de Rubén Micó.

En aquest període l'equip que dirigeix José Luis Bisquert, va millorar el seu joc i es va fer amb el control del partit. Dani García va tornar a posar a prova Pato amb un gran xut.

Al minut 66, quan millor estaven jugant els locals, va arribar l'expulsió d'Aldo al veure la segona groga, en una decisió molt rigorosa del col·legiat.

A partir d'aquell moment, els javiencs no es van posar nerviosos i van seguir controlat el joc, davant d'un Pego que es va veure inoperant per tornar a posar en perill la porteria de Dani Vaello. Al final del partit s'ha arribat amb l'1 a 0 que ha estat celebrat pels 300 espectadors que han acudit en presenciar el derbi entre dos equips comarcals.

CD. Xàbia; Dani Vaello, Pepe(Galindo)46`, Javi(Pau)75, Rubén Micó, Áldo, Esteban, Dino, Santafé, Àlex Bertó(Armando)84´, Dani García(Ente)75`i Calsita.

Pego CF; Ànec, Sergio, Rubén, Iborra, Xopa, Pedro(Borja)38´, Espinosa(Pinxo)78´, Frede, Joshua, Ricardo i David.

Gol: 1-0 Mto, 15, Rubén Micó.

Àrbitre: Arcienagas Bustos, va expulsar el local Aldo al minut 66 per doble groga. Van veure grogues els visitants, Sergio, Xopa i Iborra.