El CD. Xàbia va resoldre amb molta facilitat el seu partit davant el Massanassa (3-0)

16 de novembre de 2014 - 21: 25

Triomf important el que ha aconseguit el CD. Xàbia davant el Massanassa CF, al qual va derrotar per 3 a 0, en el xoc disputat al camp municipal de Xàbia amb la presència d'uns 200 aficionats.

Javi en el moment de rematar a gol

Els matalassers van canalitzar molt bé el partit, ja que en el minut 6, una passada llarga, va arribar a Javi que amb habilitat va agafar l'esquena als centrals de l'equip visitant, per batre de vaselina al porter de l'Massanssa.

Un gol que va donar molta tranquil·litat als locals que amb un joc combinatiu van desbordar per banda a una defensa que no va trobar la manera taponar les incursions dels jugadors locals. Hi va haver diverses ocasions clares de gol, en rematades de Javi, Punch i Armando però el porter visitant les va aturar.

Els jugadors valencians es van anar animant i el van prendre el pols a la trobada, això nivell o les forces. Segons abans que el col·legiat assenyalés el descans, Javi va donar una pilota en profunditat a Punch que no va perdonar i va creuar la pilota lluny de l'abast del porter visitant anotant el segon per als xabiencs.

La segona part va arrancar amb els locals ferms en tasques defensives i creant perill en les seues sortides a la contra. El conjunt visitant va van tindre dues úniques ocasions, una desbaratada per Dani Vaello que va ficar una bona mà a baix desviant la pilota i una altra en una rematada de Tast que no va trobar porteria.

Al minut 72, Javi va tornar a assistir en aquesta ocasió a Armando perquè des del punt de penal afusellés al porter visitant. Amb el 3 a 0 el partit va perdre en intensitat encara que van ser els locals qui van poder augmentar les diferències amb rematades perillosos com un Álex Bertó que no va trobar porteria.

Una victòria d'un CD. Xàbia que es col·loca a un punt de la promoció i que s'anuncia per demà la incorporació d'un nou jugador, Jabu, un hàbil davanter que arriba procedent del CD. Utiel. És un home important que demostra que els lleons estan licitant per entrar a la promoció d'ascens.

El proper partit dels xabiencs rendiran visita al camp Diego Mena, per enfrontar-se al seu etern rival el CD. Dénia.

Fitxa Tècnica

CD. Xàbia: Dani Vaello, Dino, Galindo, Aldo, Sito (Pepe, 75 '), Esteban (Àlex Bertó, 70'), Santafé, Javi, Pau (Dani García, 62 '), Punch i Armando (Ens, 78').

Massanassa CF: Andrés (Àlex, 46 '); Francis, Cristian, Juanjo, Toni López, Tarín, Salva (Adam, 61 '), Cata (Harry, 87'), Eros, Pedro i Hinestrosa (Rius, 70 ').

gols: 1-0 Javi (6 '); 2-0 Punch (45 '); 3-0 Armando (72 ').

àrbitre: Carrillo García, va amonestar per part local a Armando, Santafé i Dino i per part visitant a Salva.