El CD Xàbia es porta la victòria contra el CD Dénia (2-3)

19 d'octubre de 2020 - 11: 42

Primer partit de la temporada i primera victòria per al CD Xàbia. Sens dubte, una bona començament de lliga ja que ha aconseguit encaixar tres gols en el Diego Mena.

El derbi CD Dénia - CD Xàbia ha deixat un bon sabor de boca a l'equip matalasser que ha mostrat el seu potencial i la seua forta actitud per aconseguir l'objectiu, estar en els primers llocs per a la promoció d'ascens.

El primer gol de la vesprada va ser realitzat per l'equip local. Carles Ribes va marcar als 14 minuts d'haver-se iniciat el joc. El segon gol va arribar minuts més tard, obra de Guerrero, que deixava el marcador amb empat a 1 abans d'anar a l'descans.

El segon temps va estar més animat amb els gols d'Álvaro i Diego per part de l'CD Xàbia, ressenyant al marcador el 1-3. Posteriorment, Panem va ser qui va marcar el segon gol de l'equip groguet, encara que no van aconseguir remuntar.

Amb el marcador 2-3, els matalassers van aconseguir la victòria del primer partit de Lliga jugat fora de casa.