El CD. Xàbia es va imposar al CD. Dénia en un xoc envoltat d'un gran ambient

20 2015 abril - 00: 00

El camp municipal de futbol de Xàbia es va vestir com en la grans tardes d'antany per viure un derbi comarcal en què hi va haver quatre gols. El triomf va correspondre al CD. Xàbia per 3 a 1 tot i que van ser els deniers els que es van avançar en el marcador.

Armando celebrant el tercer gol de l'Xàbia

La iniciativa duta a terme per la directiva xabienc va donar els seus fruits i el camp va registrar la millor entrada de tota la temporada. Els seguidors locals van donar colorit al partit de fet hi va haver una xaranga que va amenitzar amb la seua música abans, durant ia la finalització de la trobada. La grada jove enfront de la de tribuna també va estar a vessar així com la graderia principal.

De eixida el joc va estar bastant anivellat, amb molt migcampisme i sobretot imprecisions en tots dos conjunts. A poc a poc van ser els visitants els que van van tindre més profunditat amb la entreu per banda de Josep. Al minut 21 una bona jugada individual de Souhe, va significar el primer gol del CD. Dénia.

Javi i Carlos Ribes es salundan abans del partit

A partir d'aquest moment els homes de Fernando Maestre van fer un pas enrere i van permetre que l'equip local jugués amb més comoditat. Al minut 29, Àlex Bertó guanyo l'esquena als centrals i es va plantar sol davant Maxi aconseguint el gol de l'empat.

Després del gol el joc va estar controlat pels locals i es va arribar al descans amb l'empat a un. A la represa el primer a colpejar va ser el CD. Xàbia ja que en el minut 50, Rubén va encertar a resoldre un barrullo a l'àrea xicoteta visitant. Un gol que va fer molt de mal als deniers.

Maestre va moure la banqueta i Bisquert va fer el mateix, però malgrat que els deniers ho van intentar amb un Souhe portant el joc dels seus no va poder marcar. Al minut 65, Panucci va llançar un fort xut que es va estavellar al travesser local. A la recta final del partit, Armando va rebre un gran servei de Punch i va sentenciar el partit anotant el tercer gol.

Una derrota que deixa al CD. Dénia a set punts de la promoció d'ascens i al CD. Xàbia a vuit quan resten per jugar-se 15.

Onze del Xàbia davant el Dénia

Fitxa Tècnica

CD. Xàbia; Dani Vaello, Dino, Aldo, Pepe (Santafé59'), Galindo, Jordan, Àlex Bertó, Pau (Esteban 82'), Rubén (Armando 62'), Javi (Dani García 79') i Punch.

CD. Dénia: Maxi, Ayoze (Àngel 71'), Álex (Giménez 78'), Ferran, Paco, Gervasi, Carlos Ribes, Josep, Panucci, Elíes (Faye 61') i Souhe.

gols: 0-1. Souhe Mto. 21, 1-1 Àlex Bertó Mto. 29, 2-1 Rubén Mto. 50 i 3-1 Armando Mto 90.

àrbitre; Tarraga Lajara: Va amonestar amb grogues als locals; Galindo, Jordan, Rubén, Armando i al tècnic José Luis Bisquert. Pels visitants van veure groga; Àlex i Ferran.