El CD Xàbia s'acosta a llocs de promoció en guanyar a Pego per 2 a 4

07 de març de 2016 - 00: 00

El CD Xàbia s'acosta als llocs de promoció d'ascens en guanyar al Pego CF per 2 a 4 en un partit que se li va posar de cara ja que es va avançar al marcador quan tot just s'havien jugat dos minuts. El davanter Faye va demostrar la seua classe i després de sortejar a diversos defenses va batre el porter local Dani Vaello.

Els pegolins van saber recuperar-se d'aquest tant i en el minut 18 van aconseguir posar les taula al marcador. Rubén va executar un servei de córner que va rematar Venti a l'interior de la porteria defensada per Juanvi.

Gairebé sense temps per assaborir aquest gol va arribar el segon gol visitant, en recuperar Faye l'esfèrica i cedir enrere perquè el seu company Dani García marqués el 1 a 2. Després d'aquest tant els rojos van fer un pas cap endavant i en el minut 38 en un nou corner executat per Rubén, Oller es va aprofitar d'una falta d'entesa entre el porter xabiero i la seua defensa per anotar l'empat a dos.

El partit estava resultat molt animat per al públic que estava a la grada encara que a les banquetes dos tècnics es lamentaven dels errors dels seus respectius equips.

Al minut 43, Dani García va entrar per banda dreta per posar un bon centre que Toni va rematar de tir creuat sorprenent a Dani Vaello. L'equip de Xàbia va marcar el seu tercer gol, arribant-se al descans amb el marcador de 2 a 3.

Dani García durant un partit

A la segona meitat el control del joc va ser dels homes de Cháfer que va fer veure als seus jugadors que la millor manera per no passar dificultats era van tindre més possessió de pilota que el seu rival.

L'expulsió del local, Giménez, al minut 69 va trencar a Pego ja que va notar la inferioritat numèrica. Els homes que dirigeix ​​Vicent Camarena ho van intentar tot però sense massa encert.

En temps de prolongació el porter local, Dani Vaello va pujar a rematar un córner, però la pilota li va arribar al visitant James que des del centre del camp va anotar el quart gol del Xàbia.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb victòria visitant per 2 a 4, que deixa al CD Xàbia en la cinquena plaça de la classificació a cinc punts del tercer classificat la UE Gandia.

Fitxa Tècnica

Pego CF: Vaello, Giménez, Rubén, Frede, Fran, Borja, Oller, Pepe (Robles 55 '), Venti, José Martí (Gabri 66') i Jordà (Vicent 63 ').

CD Xàbia: Juanvi Ortolà, Marc, Aldo, Iborra, Hassan, Pau, Rubén Ortolà (Armando 70 '), James, Faye (Carrió 58'), Dani García (Pablo 89 ') i Toni (Mouhssine 83').

gols: 0-1 Faye (2 '), 1-1 Venti (18'), 1-2 Dani García (23 '), 2-2 Oller (38'), 2-3 Toni (43 '), 2-4 James (92 ').

àrbitre: Vázquez Old. Va amonestar pels locals a Frede, i pels visitants a Aldo, Rubén Ortolà i Pau. Va expulsar per doble amonestació al local Giménez.