El CD. Xàbia malgrat la seua bona imatge va caure davant el Platges Gandia (2-1)

02 de maig de 2014 - 12: 00

El CD. Xàbia va caure al feu del Platges Gandia per 2 a 1. El conjunt que dirigeix José Luis Bisquert causo una bona imatge tot i que va tornar a evidenciar falta d'encert a l'hora de la rematada.

L'arrencada de la trobada va ser molt bo per part dels blanc i rojos. Les primeres aproximacions a l'àrea van ser dels xabiencs. La resposta del seu rival va arribar a les botes de Didac que topo amb el cos del porter Juanmi.

Els xabiencs van portar el control del joc i Dani García va poder haver avançat al CD. Xàbia, però el seu xut es va estavellar a la fusta. Passada la mitja hora va ser Mesa qui després de rebre un bon servei de Fransecs va tornar a estavellar la pilota al travesser. El Platges no trobava la manera de prendre-li l'esfèric al seu rival.

En ple domini del CD. Xàbia, va arribar el pal moral, ja que en l'últim minut del primer període va arribar el gol del Playas de Gandia en una rematada de Frank.

A la segona meitat, els matalassers es van anar a per l'empat. Van arribar les ocasions per a ells amb una rematada de Juliol que va marxar fora i amb una rematada de Dani García que tampoc va trobar porteria.

Al minut 56, Dani García de xut ras va aconseguir el gol de l'empat per als xabiencs. Un gol que va donar ales al CD. Xàbia encara que ni Fransecs ni Vila aconseguissin marcar en dues clares ocasions.

Al minut 60 va ser Cabanilles qui va marcar el segon gol local en rematar de cap un córner. Aquest gol va enfonsar als xabiencs, que malgrat tot van poder empatar amb el llançament d'una falta de Dani García que va encertar Toni a aturar. Al final derrota immerescuda d'un CD. Xàbia que va tornar a demostrar ser un equip que hauria d'estar en llocs més alts de la classificació.

Platja Gandia: Toni, Ollero (Míchel, min 71, Paolo, Pomar, Palau, Cabanilles, Beltrán, Dídac, Bruno (hissar, min 58), Ángel (Javi Pla, min 91) i Frank.

CD. Xàbia: Juanmi, Dino (Villa, min 63), Rial, Juliol, Sito, Nahuel, Ramiro, Javi (Cardona, min 71), Dani García, Francesc (Ximo, min 78) i Taula.

gols; 1-0 Frank, min 44; 1-1 Dani García, min 56; 2-1 Cabanilles, min 60.

àrbitre; Saez Antón va amonestar als locals Didac, Pomar, Izar, Ollero i Ángel; i als visitants Dani García. Roja directa al visitant Villa al minut 85.