El CD Xàbia perdre el seu primer partit de lliga davant el Contestà (2-1)

05 d'octubre de 2015 - 00: 00

El CD. Xàbia va sumar la seua primera derrota de la temporada en caure en la seua visita al camp de La Morera de Cocentaina per 2 a 1. El conjunt blanc-i-roig va començar molt bé el xoc, controlant perfectament els tímids atacs del conjunt local.

Dani García

Al minut 15 una bona internada per banda de Faye, la va culminar Dani García amb una certa rematada de volea que va significar el primer gol del partit. A partir d'aquell moment, el Contestano va fer un pas cap endavant i va començar a fer anar la pilota.

Els blanc-i-rojos ben posicionats en el seu propi camp no van passar gaires dificultats. Una bona ocasió va arribar al minut 22 en una rematada d'Andoni que va ser refusada per la defensa visitant. Tres minuts més tard, el col·legiat va assenyalar una pena màxima a l'àrea de Javi. El llançament de Tete va sorprendre Juanvi aconseguint el gol de l'empat. El jugador local va arriscar ja que el va llançar a l'estil Panenka.

Després del gol, els homes de Jesús Moratal van pujar les línies i Rubén Ortolá va van tindre un mà a mà davant del porter local, que no va encertar a resoldre. L'última ocasió va ser per als visitants, en llançar Javi una falta que Marcós va rematar sortint la pilota fora per poc. Amb l'empat a un va arribar a l'intermedi.

A la represa es va poder veure dos contendents que volien arribar amb perill a la porteria del rival. Al minut 55, el porter van xabar Juanvi es va haver d'emprar a fons per desfer una doble rematada local. El ritme del partit va pujar sencers i les dues defenses van saber controlar els atacants.

El Contestà va van tindre una altra bona ocasió en una rematada de cap de David que no va trobar porteria. Poc després va ser Imanol qui va fer treballar a Juanvi. CD Xàbia va buscar sorprendre el porter visitant amb trets llunyans

Quan semblava que el partit acabaria en empat, va aparèixer Imanol que quan faltaven quatre minuts va batre Juanvi amb un xut creuat aconseguint el definitiu 2 a 1.

Una derrota que no va agradar a l'expedició de Javi que va tornar amb mal gust de boca, i és que potser va merèixer un poc més davant un rival que és a la part alta de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Contestà: Javi, Julio, Isra, Tete (Quico Mengual, 67'), Trenzano, Imanol, Juli (Juanmi, 75'), Sergi (Capsir, 46'), Vila, Andoni (David, 66') i Kiko Pastor.

CD Xàbia: Juanvi, Dino, Iborra, Marcos, Aldo, Hassan, Javi, Faye, Rubén Ortolá (Joan, 75'), Dani García i Joshua (Pablo, 57').

gols: 0-1 (15') Dani García. 1-1 (25') Tete (p); 2-1 (86') Imanol.

àrbitre: Oliver López: