El CD Xàbia no va poder remuntar davant la UD Benigànim (1-0)

11 de setembre de 2016 - 09: 43

Al camp municipal de Benigànim els aficionats van gaudir d'un partit molt comxicotet entre dos equips que van mostrar van tindre jugadors de molta qualitat. La UD Benigànim va saber conservar el gol que va anotar en la primera meitat davant un CD Xàbia que va buscar l'empat que no va aconseguir.

L'equip valencià va mostrar el seu domini amb un bon posicionament dels seus jugadors, davant un rival que es va mostrar imprecís en l'arrencada del xoc. Amb el pas dels minuts els xabieros van anar millorant però la UD Benigànim va aconseguir avançar-se al marcador. Al minut 34, una falta lateral treta per Abraham va sorprendre el porter xabiero, Edu que no va poder aturar aquest llançament. Després del gol, els locals van seguir amb una major possessió de pilota i sense passar dificultats defensius. Al descans es va arribar amb el 1 a 0 al marcador.

Els jugadors matalassers abans d'un partit

A la segona meitat, Antonio Villaescusa, Va demanar als seus homes més profunditat per intentar anivellar el marcador. El CD Xàbia li va prendre la possessió de la pilota als locals, això propici que comencés a arribar amb cert perill a l'àrea local. Petu va van tindre una gran ocasió per haver marcat però no va encertar a batre el porter valencià.

L'expulsió del local Ramonet, al minut 64, va donar ales als visitants que es van bolcar sobre la porteria de l'equip de Benigànim. Hassan va van tindre l'empat a les botes però el seu va disparar se'n va anar fora. La il·lusió per puntuar en aquest partit es va esfumar.

Al final del xoc derrota per a un CD Xàbia que va anar de menys a més però que va tornar de buit del seu desplaçament a un dels camps més complicats de la categoria.

Fitxa Tècnica

UD Benigànim: Toni Peiró; Manel, Nando Campos, Carles Vidal, Abraham (Gonza, 85 '), Nando Muñoz, Borja Borredà, Ramonet, Cambreta (Andreu, 69'), Pozuelo i Francesc.

CD Xàbia: Edu; Marc, Ens (Dino 75 '), Gervasi, Miquel, Hassan, Agulló, Cardona (Rubén Ortolà, 68'), Petu, Michael i Faye.

gol: 1-0 Abraham (34 ').

àrbitre: Roch Mata. Va amonestar per part local a Nando Muñoz, Francesc, Cambreta, Abraham, Manel i Borja Borredà i per part visitant a Miquel, Ens i Cardona. Va expulsar al local Ramonet per roja directa en el minut 64.