El CD. Xàbia no va poder amb un CD. Dénia més efectiu (0-1)

20 de gener de 2014 - 00: 00

Segona derrota consecutiva per al CD. Xàbia en el seu propi feu, en aquesta ocasió va ser el CD. Dénia qui es va emportar els tres punts en guanyar per 0 a 1.

El partit va despertar ambient a la grada, ja que van ser molts seguidors deniers els que es van desplaçar fins al camp municipal de Xàbia. Uns aficionats que van veure un partit bastant avorrit i anodí.

Els primers minuts del xoc van estar dominats per l'equip visitant, que va estar millor col·locat sobre el rectangle de joc que el seu rival. El primer avís va arribar al minut 11 quan Javi García xut creuat obligant Ortolà a desviar a córner.

Un minut després, un córner llançat per Carlos Ribes va ser rematat al primer pal de cap per Heredia, aconseguint l'únic gol de la vesprada. Amb el 0 a 1, al marcador, el Dénia va cedir metres, i l'equip que dirigeix José Luis Bisquert va buscar amb un joc directe l'àrea de Maxi.

Joc sense control, sense que els dos equips donessin més de tres passades de forma continuada i escasses arribades a les àrees van ser la tònica de molts minuts.

La gran oportunitat per als locals va arribar en el minut 40 en una falta lateral executada per Dani García, que va rematar Taula al segon pal, on Ramiro amb tota la porteria per a ell, va rematar de cap fora. Al descans es va arribar amb avantatge deniera.

A la segona part, més del mateix, el CD. Dénia controlant bé enrere sense passar dificultats davant un CD. Xàbia al qual li van faltar idees per arribar amb perill sobre l'àrea deniera. La seua primera ocasió va arribar en el minut 61 amb un xut llunyà de Dani García que va obligar a Maxi a ficar la mà i enviar a córner.

L'equip visitant, va reclamar un possible penal per caiguda de Javi García que l'àrbitre no va assenyalar. A la recta final del partit, el CD. Xàbia va van tindre a prop l'empat amb una rematada de Micó al travesser i el posterior rebuig va arribar a Pau que va llançar un fort xut que Maxi ben col·locat va enviar a córner. No hi va haver temps per més i el derbi de la Marina Alta es va endur el CD. Dénia.

CD. Xàbia; Ortolà, Dino, Marc, Rial, Micó, Cardona (Pau) 60', Dani García, Nahuel, Taula, Javi i Ramiro.

CD. Dénia: Maxi, Pep, Àlex, Cristià, Gervasi, Heredia, Carlos Ribes (Fall) 77', Ferran, Ismael (Panucci) 72', Michael (Marc) 90'y Javi García (Abdou) 82'.

GOLS: 0-1. Heredia Mto. 12

àrbitre; Oliver López, va mostrar groga al local, Javier i als visitants; Heredia, Carlos Ribes, Ferran i va expulsar per doble groga a Álex en el minut 81.