El CD Xàbia va doblegar el CD Contestà en la segona meitat per 1 a 2

29 de gener de 2017 - 21: 34

El CD Xàbia va doblegar el Contestà en una segona meitat on va poder remuntar el gol anotat pels locals a la primera.

Els xabieros van viatjar a Concentaina sabent que els resultats de la jornada de dissabte eren molt bons per als seus interessos, sempre que sumessin els tres punts. A l'arrencada del xoc van ser els locals els que van controlar el joc davant un rival que va saber replegar-se i defensar-se amb ordre.

Al minut 11, el CD Contestano va aconseguir inaugurar el marcador en transformar Octavio una pena màxima. Aquest gol no va modificar el plantejament inicial previst pel tècnic xabiero, Antonio Villaescusa. Els locals van seguir pressionant molt un CD Xàbia que no va trobar la manera d'associar-se de la línia del centre del camp amb els seus davanters.

Amb el pas dels minuts, els visitants es van anar asserenant en el seu joc, van aconseguir equilibrar la possessió de pilota, per la qual cosa va patir molt de setge del rival. Una de les jugades claus per al posterior va desenvolupar del xoc va arribar quan el millor home local, Octavio en només tres minuts va veure dues cartolines grogues. Entre aquest temps, l?entrenador local, Juanjo Martínez, va ser expulsat. Tot això va passar en els darrers minuts del primer període.

Reacció xabiera a la segona meitat

Després del pas per vestidors, Villaescusa, va van tindre clar que el seu equip havia de van tindre més profunditat. Va deixar a la caseta dos homes de contenció, Miguel i Cardona, donant entrada a Agulló i Hassam. El missatge que el tècnic va trobar als seus homes amb aquests canvis era clar, buscar més presència a l'àrea local.

Amb un home més sobre el terreny de joc, els blanc-i-rojos van superar els locals i al minut 72, Michael va aconseguir encertar en una rematada que va acabar al fons de les malles del Contestà. Aquest gol va donar ales als xaibers que van veure que el seu rival estava tocat. Van aprofitar el desconcert local per capgirar el marcador en tot just sis minuts. El 0 a 2 ho va anotar Roberto que va aconseguir un gol que va ser molt celebrat a la banqueta xabiero.

Els locals van intentar reaccionar però una vegada més la defensa xabiera va demostrar la seua fermesa i va saber campejar les tímides arribades dels davanters del Contestà. És més, Petu va poder sentenciar ja que va van tindre a les botes el tercer però no va encertar. Al final del partit es va arribar amb el marcador d'1 a 2. Això suposa la desena jornada sense perdre i el que és més important, el CD Xàbia s'ha situat cinquè a la classificació a un sol punt de lloc de promoció d'ascens. A la propera jornada rebrà a casa la UD Oliva, equip de la zona baixa de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Contestà: Marcos, Verdú, Israel, Julio, Ferri, Diego, Octavio, Palací (Iago75'), Julián (Aitor 70'), Soriano (Capsir 83') i Javi.

CD Xàbia: Edu, Marc, Aldo, Gervasi, Miquel (Agulló 46'), Cardona (Hassam 46'), Pau, Mourand (Faye 63'), Petu i Roberto (Carrió 84').

gols: 1-0 Octavio (penalty) 11', 1-1 Michael 72' i 1-2 Roberto 78'.

àrbitre: Selva Vicente, va amonestar amb cartolina groga els locals, Verdú i Diego. Va expulsar per doble groga Octavio al minut 44 i amb roja directa el tècnic, Juanjo Martínez al minut 42. Pels visitants van veure groga, Miguel, Cardona, Faye i Gervasio.