El CD. Xàbia va arrancar un merescut empat davant el Boca Catarroja (1-1)

27 de gener de 2014 - 00: 00

El CD. Xàbia va aconseguir un merescut empata en la seua visita al camp del Boca Catarroja (1-1). Unes taules que la menys serveixen per frenar la mala ratxa de dues derrotes que portava el conjunt matalasser.

La primera meitat va ser força igualada, La primera ocasió del partit va ser per a l'equip local en les botes d'un Raúl Valero que no va estar encertat. El CD. Xàbia va donar el seu primer avís amb un xut de Pablo que no va trobar porteria.

Els locals van aprofitar la seua segona arribada a l'àrea xabienc, Brasil va marcar per al Boca Catarroja en finalitzar una gran jugada personal. Un gol que no va variar gens el desenvolupament del joc durant els minuts restants. Al descans es va arribar amb victòria local per 1 a 0.

La segona meitat va oferir una cara diferent a la primera. Els xabiencs van eixir ben situats, i als 11 minuts Pau es va internar per la seua banda aconseguint donar una magnífica assistència a Javi qui va aconseguir el gol de l'empat.

A partir d'aquest moment no hi va haver un dominador clar del joc, ja que els locals van van tindre la seua millor oportunitat per mediació de Valero que no va saber definir. Per la seua banda, el CD. Xàbia va van tindre la seua amb un tir de Pau que no va trobar porteria per molt poc. Al final es va arribar amb un just repartiment de punts amb l'un a un.

Boca Catarroja: Toni, Ito, Maynero (Àlex, min 60), Negre, Mata, Juanito (Javi Ruiz, min 59), Ayllón, Jurado, Brasil (Fer, min 50), Valero i Jon (Borja, min 77).

CD Xàbia: Ortolá, Dino, Marc (Sito, min 65), Micó, Juliol, Nahuel, Dani García, Ramiro, Taula, Javi (Francesc, min 75) i Pablo.

Gols: 1-0 Brasil; 1-1 Javi.

Àrbitre: Moreno Soler, va amonestar als locals Jurat i Jon, i al visitant Micó.