El CA Llebeig va ser present i va ocupar podi en diverses competicions

16 de març de 2023 - 11: 31

El Club Atletisme Llebeig va mostrar el seu gran potencial en diferents proves celebrades aquest cap de setmana passat, i no només a la comarca, sinó a altres Comunitats d'Espanya ia Portugal.

En primer lloc, el dissabte 11 de març, grans atletes del club xabiero van participar a la XX Edició de 10km a Ruta Villa de Laredo on van aconseguir bons resultats:

• Moha Rida va arribar a meta en un temps de 31:16
  • Vicente Soldevila va creuar la meta en 36
  • Dani Moro va fer un temps de 41:53
  • Antonio Morillo va parar el crono en 49:57

D'altra banda, el diumenge, 12 de març, hi va haver dues competicions. La primera va traslladar els atletes del Llebeig a la Mitja Marató de Lisboa a què van acudir:

• Juan Bolufer va fer els 21km a 1:44:24
  • Josemi Cholbi va creuar la meta en 1:47:10
  • José María va fer un temps de 2:02:52

L'altra prova que es va disputar va ser la 23a Volta a Peu Gata de Gorgos, on més de 60 membres del Club Llebeig van participar en aquesta cursa de 10km i en què dos dels corredors van pujar al podi:

• Toni Soler va fer un temps 33:59, sent 2º Senior
  • Nasio Cardona va creuar la meta en 34:23, ocupant el 3r lloc de Veterà C