Dos gols de Palau van donar el triomf al CD Xàbia en el seu debut a casa davant el CD Enguera

10 de setembre de 2018 - 07: 59

Dos gols de Palau van donar el triomf al CD Xàbia en el seu debut a casa davant el CD Enguera (2-0). La vesprada, que va començar amb un poc de pluja, va provocar una xafogor que va fer efecte en els aficionats i sobretot en els jugadors.

El pes del partit el va portar l'equip que dirigeix Antonio Villaescusa amb un gran centre del camp, on Paco va actuar com a organitzador, ben secundat per Ferran Molina i dos estilets per banda com van ser Salom i Roberto. La zona defensiva va ser una línia perfecta que amb prou feines va donar opcions als davanters del conjunt valencià i amb la tranquil·litat d'un porter com Edu Samblas, que va van tindre poca feina però va saber gestionar el temps del partit quan en els minuts finals els visitants es van bolcar a la recerca de l'empat.

Entre els homes d'avantguarda no va van tindre la seua vesprada encertada Faye, però Palau va demostrar la seua enorme classe. Sembla absent durant algunes fases del partit, però quan pitjor es posen les coses per al seu equip, treu les seues urpes i apareix per marcar dos gols que bé van poder ser tres.

El partit va començar amb forta pressió dels locals que, als 6 minuts. van van tindre la primera ocasió en un xut des de fora de l'àrea de Faye que es va estavellar al pal dret de Fran. Dos minuts més tard, a la eixida d'un córner, la pilota va anar als peus de Palau que va llançar per sobre del travesser.

L'única ocasió visitant va arribar en els minuts finals, en una contra que Alberto va llançar des de lluny i Edu va haver d'intervenir en dues ocasions, la rèplica local a la botes de Faye que es va anar del seu marcador i sense angle va llançar fort i el porter visitant va aturar el tret.

Just abans del descans, els locals van van tindre una doble ocasió però no van encertar sobre el marc visitant.

Els gols van arribar al segon temps

La segona part va començar amb més pressió local i aviat es va avançar el CD Xàbia al marcador. Palau va agafar l'esquena del defensor, va controlar la pilota enviat per un company, se'n va anar del porter i va marcar a porta buida.

El tècnic visitant, José Manuel Gómez, va realitzar canvis i els seus jugadors van arribar més a la porteria d'Edu però amb prou feines sense perill. Paco i Ferran es van fer amos del centre del camp i els locals van aprofitar que el CD Enguera obrir línies i no ho van desaprofitar. Una gran passada de Favio Osorio, que va posar la pilota en franquícia perquè Vicente Palau posés el segon gol amb un xut ras que va entrar junt al pal.

Amb aquest gol l'equip visitant va tirar la tovallola i els últims minuts van ser plàcids per als locals que van poder posar el tercer però aquest cop Palau va llançar la pilota desviat quan ja es cantava el 3-0.

En resum, bon partit dels locals basats en la seguretat defensiva, un gran centre del camp i un estilet a la davantera que es diu Vicente Palau. Dos partits, dues victòries i l'equip se situa en els llocs alts de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia. Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Maikel (Marc 89 ') Salóm (Osorio 78') Ferran, Paco, Roberto, Faye (Rubén Ortolà 70 ') i Palau (Aldo 88').

CD Enguera. Fran, Camarasa, José Enrique, Ximple, Chimo (Pablo 81 '), Josemi, García, Omar (Oscar, 34'), Edgar, Borja (Zhivko, 65 ') i Alberto (Landete, 52').

Gols. 1-0. Palau 51 'i 2-0 Palau 84'.

Àrbitre. Manuel Casanova Vázquez, va amonestar Roberto pels locals ja Chimo pels visitants.