Dos gols de Faye li van donar el triomf al CD Xàbia a Algemesí (0-2)

15 de maig de 2016 - 09: 30

El CD Xàbia va enviar al Algemesí CF al mateix infern en vèncer per 0 a 2, el que obliga als valencians a jugar-se la permanència en l'última jornada.

L'afició del Algemesí CF es va bolcar amb el seu equip i va omplir de gom a gom el seu camp municipal. La pressió ambiental no va caure bé als locals a què es va veure sobre el rectangle de joc molt pressionats. Al davant un rival que va arribar amb els deures fets i que no es jugava res en aquest duel.

Els matalassers ben situats van cedir l'esfèrica als locals als quals els va costar molt crear jugades de perill. Van esperar als errors del seu rival per asentarles alguna contra que sorprengués al seu darrere. L'objectiu xabiero es va complir ja que en el minut 17, Faye va aprofitar un error defensiu per llançar un xut que es va colar a la porteria del Algemesí CF.

Faye va ser l'autor dels dos gols

El gol va concedir molta tranquil·litat als homes que dirigeix Juanjo Cháfer, Però, va molt malament al combinat valencià. En ple desconcert de l'equip i la comarca de la Ribera, un centre de Toni va donar en el braç d'un defensor del Algemesí CF i el col·legiat va marcar el penal. Faye va agafar la pilota i va executar la pena màxima marcant el segon gol.

L'equip local més amb el cor que amb el cap va intentar reduir el seu desavantatge abans d'arribar al descans però els seus atacs van ser molt tímids i el CD Xàbia es va retirar a vestidors amb un clar avantatge.

La segona meitat va començar amb un canvi tàctic per part del tècnic local que va introduir canvis en el seu equip i va passar a defensa de tres. Els valencians es van fer amb la pilota però van evidenciar la seua falta d'idees a l'hora d'haver de crear. Mentre els jugadors xabieros es van mostrar cada vegada més còmodes sobre el camp. Fer costat al seu porter i es van limitar a convan tindre el joc directe dels locals.

Els minuts van anar passant amb un Algemesí CF que va voler però no va poder davant d'un CD Xàbia que va buscar la contra per tancar el partit. Al final de la trobada es va arribar amb la victòria xabiera enmig de la desil·lusió de la parròquia local que haurà de patir en l'última jornada amb el seu equip.

Fitxa Tècnica

Algemesí CF: Javi, Eric (Renzo, 87 '), Rafa, Pascu (Vargas, 46'), Carlos (Cambra, 77 '), Raúl (Iván, 65'), Adrián, Ferran, Litos, Antón i Aitor.

CD Xàbia: Pere, Dino, Aldo, Iborra, Hasam, Pau (Mouhssine, 46 '), Javi, Faye (Armando, 35'), Toni (Ens, 77 '), Ángel i Joel (Marc, 72').

gols: 1-0 Faye Mto.17 i 2-0 Faye Mto. 27.

àrbitre: Martín Carbó. Va amonestar pels locals a Pascu, Antón i Aitor ja Joel pels visitants.