Dos gols de Dani García li van donar la victòria al CD Xàbia enfront de la UD Oliva (2-1)

07 de desembre de 2015 - 00: 06

Important victòria l'aconseguida pel CD Xàbia davant la UD Oliva a la qual va vèncer per 2 a 1, amb dos gols de Dani García.

Gol de la UD Oliva a Xàbia

El partit jugat al camp municipal de Xàbia va començar amb un equip local molt fred sobre el terreny de joc. La primera ocasió la va van tindre Carrió qui a porta buida va enviar la pilota fora del marc defensat per Escrivà.

Els locals van van tindre problemes a l'hora de treure la pilota jugada i hi va haver molta distància entre línies. Aquest desconcert el va aprofitar el conjunt visitant per a una jugada a pilota parada avançar-se al marcador. Va ser en el minut 9 quan un aldarull a l'àrea xicoteta el va resoldre Iborra per avançar el conjunt olivero.

Amb el marcador en contra el combinat dirigit per Franco Borràs va mostrar moltes mancances. Els seus migcampistes no van trobar la manera de sobrepassar la barrera visitant.

Els errors en el lliurament van ser continus en els matalassers això va provocar que tot just hagués joc de combinació. Es va abusar del joc directe on la defensa visitant sempre es va endur la millor part. Al tall del descans Dani García va fer una bona paret que Javi no va encertar a culminar en gol.

A la segona meitat, la UD Oliva va fer un pas cap enrere va defensar en el seu propi camp i Borràs va buscar amb els canvis donar més profunditat al seu equip. L'entrada de Faye i el canvi de posicions va fer efecte. Dino va realitzar una gran jugada per banda esquerra i va cedir la pilota al segon pal perquè Dani García marqués el gol de la igualada al minut 62.

Els visitants van reaccionar bé ja que dos minuts més tard, Eric es va plantar soló davant Juanvi però no va encertar a batre el porter xabiero. Al minut 66, una pilota rebutjada a la vora de l'àrea visitant, el va recórrer Dani García per d'un xut ras marcar el segon gol del CD Xàbia.

Amb aquest gol l'equip visitant va abaixar els braços sobretot després de quedar-se en inferioritat numèrica després de l'expulsió d'Iborra en veure la segona cartolina groga. Un minut més tard, Faye va poder fer el tercer dels locals però el seu tir el va treure un defensor en la mateixa línia de gol.

Al final el resultat de 2 a 1 significa la segona victòria consecutiva amb Franco Borràs a la banqueta del CD Xàbia i que l'equip ascendeixi fins a la setena plaça de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia; Juanvi, Dino (Armando 69 '), Aldo, Rubén, Marc, Hassam, Carrió (Faye 46'), Pau, Dani García, Javi i Toni (Buigues 83 ').

UD Oliva; Escrivà, Pomar, Eric, (Salinas 83 '), Pelleti, Iborra, Puig I (Morant 86'), Vidal, Morera, Àlex, Camps (Puig II 73 ') i Morell (Torres 69').

gols: 0-1 Iborra Mto. 9, 1-1 Dani García Mto. 62 i 2-1 Dani García Mto 66.

àrbitre; Fernández Mateos, va amonestar amb groga al local Dino i als visitants, Eric, Camp, Torres i va expulsar per doble groga a Iborra en el minut 80.